Mindig kialakul ajakherpesznél hólyag?
Figyelt kérdés
Valaki után ihattam vagy gyenge az immunrendszerem nem tudom. Elsőként kipirosodott és bizsergett a szájzugom így egyből kentem herpeszre való kenőccsel, viszont hólyag nem jelent meg csak hámlás ás pirosság. Ez is lehet herpesz?? Mi lenne jó rá?2017. jún. 25. 19:22
1/1 anonim válasza:
Ugyebár aki egyszer megfertőződik a Herpes virussal abban benne marad!Sajnos ėn is igy vagyok!Időben lekezelted a herpeszt,igy nem tudott kijönni teljesen!Ėn ha időben elkapom kenegetem tovább!Van hogy visszahúzódi,van hogy megáll ės idővel leszárad,de van hogy megállíthatatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!