Létezik, hogy magától eltűnt a szemölcsöm?
Sziasztok!
Tavaly márciusban a jobb kezemen, a középső ujjamon egy nagy kiterjedésű, gyökeres szemölcs keletkezett, amit 1 éven keresztül kétségbeesetten próbáltam kiírtani.
Szedtem C vitamint, grapefruit cseppet, kauterizálták, fagyasztották, kentem vérehulló fecskefűvel, de sajnos a gyökerei mindig ott maradtak. Teljesen belefáradtam és most márciusban ráadásul még két másik ujjamon is kijött, de azok nagyon nagyon picik voltak, de ezeket is elkezdtem kenegetni, stb.
Majd most áprilisban újra megvettem a Wartner fagyasztót, elkezdtem 3 hónapja Biovanne Plus szépségvitamint szedni, mellette pedig naponta 1000 Mg-os C vitamint szedtem. 3 itthoni fagyasztás után, Bye wart krémmel is kentem, majd előző héten azt vettem észre, hogy konkrétan eltűnt a nagy kiterjedésű szemölcsöm és helyette teljesen puha, ép bőr keletkezett.
Mi lehet az oka ennek, hiszen 1 éve sikertelenül, de ugyanezekkel a módszerekkel próbálkoztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!