El e tudja kapni?
Figyelt kérdés
Huvelygomba fertozesem van es tegnap lefekudtem egy fiuval. El tudja kapni a fertozest?2017. jún. 6. 14:06
1/14 anonim válasza:
Persze
Mára mar valószínűleg szép piros foltos a makkja. De legkésőbb holnapra
Szépeket fog gondolni rolad
2/14 anonim válasza:
Én a magadfajtákat simán feljelenteném, mert az emberi egészségre szándékosan negatívan hatottál.
Miért fájt volna elmondani?
Jah, és a hüvelygombából egy életre nem fogsz kigyógyulni, mint a herpesz-elő-elő fog jönni.
3/14 anonim válasza:
El tudja-e*. Igen, el tudja kapni, és ha lappangó formában marad neki, tovább is adhatja más nőnek. Gratulálok, legalább használtatok volna óvszert szegény srác érdekében... /L
4/14 anonim válasza:
Mindegy neki..úgysem a palija.. majd a palijával használ gumit. A többivel meg jó az :)
6/14 anonim válasza:
El tudja. És arra gondoltál-e már te, hogy tőle vajon mit kaphattál el? Mert ha gumi nélkül lefekszik lányokkal, akikről nem tudja, hogy milyen fertőzésük van vagy nincs - miért te lennél az egyetlen ilyen? - akkor simán hordozhatott ő is valami "finomságot", amit meg megkaphattál tőle cserébe.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy az van. Nogyogyasznal voltam ma. Kaptam gyogyszert. Beadjam neki is?
2017. jún. 6. 19:00
8/14 anonim válasza:
Neked kajak nem sok eszed lehet...
Egy pasinak nem biztos,hogy az a gyógyszer jó,ani neked...
9/14 A kérdező kommentje:
Vagy mit adjak neki? Vigyem el mar most orvoshoz?
2017. jún. 6. 19:04
10/14 A kérdező kommentje:
De kb 2 perc volt az egesz mert kellemetlen volt.
2017. jún. 6. 19:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!