Ki és mit ajánl bélférgek ellen?
Figyelt kérdés
Nem részletezném nagyon. A lényeg hogy bélféreg fertőzésem van és olvastam eléggé sok cikket, blogot és totál elbizonytalanodtam. Mindenki a másikat fikázza. Én arra lennék kíváncsi ami ténylegesen megszünteti a fertőzést. Köszönöm előre is a válaszokat és légyszi ha nem tudsz értelmesen hozzá szólni akkor el se kezd, köszi.2017. máj. 19. 09:38
2/7 anonim válasza:
Ha jól értettem a kérdést, akkor a megoldás egy antiparazitikum tabletta. Gyógyszertárban, vény nélkül kapható.
Mivel sok kutyával élünk együtt, közvetlen kapcsolatban, rajtuk kívül saját magunkat is rendszeresen féregtelenítjük.
Patikában érdeklődj utána.
3/7 anonim válasza:
Kérlek hívd fel a háziorvosod es kérdezd meg. Én Ázsiában élek, de ha valami bajom van megdobom egy e-maillel, es nem Google doktorra bízom magam
4/7 anonim válasza:
Googgle doktor a legjobb....
Körömágyam begyalladt arra kerestem megoldást...
Kerek 2 perc alatt eljutottam oda, hogy agydaganat miatt van....
Ilyen esetekben tényleg orvishoz kell menni, vagy vele konzultálni...
5/7 anonim válasza:
Ez jo negyes, ezen besz*rtam. Szoval irány doki
6/7 anonim válasza:
Tele van az internet ezzel, hogy az emberek többségében parazita van. Magyarországon ez NEM IGAZ! Magyarországon ritka a parazitafertőzés. Ha te magad állapítottad meg, hogy bélférged van, fordulj orvoshoz, hogy megerősítse a diagnózist és gyógyszert adjon! Ne higgy az interneten megjelenő pénzéhes kuruzslóknak!
7/7 anonim válasza:
Ha féregfertőzésed van szerinted, akkor menj el orvoshoz, aki el fog küldeni egy mikrobiológiai mintavételre. Le kell adnod egy kis székletmintát, esetleg vért is vehetnek, és ha visszajön az eredmény, akkor a doki felírja neked a gyógyszert. Ha galandférged van, akkor valószínűleg praziquantelt kapsz, ha orsóférged, akkor pedig mebendazolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!