Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik immunerősítőt ajánljátok?

Melyik immunerősítőt ajánljátok?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom akik használnak/használtak és segített nekik. Sajnos az elmúlt 2 évben nagyon leromlott az immunrendszerem, a terhességem és a szülés miatt (ikreket szültem :)), utána pedig 1 évig szoptattam.Az elmúlt 1 évben pajzsmirigy problémáim lettek, foginygyulladásom lett és mandulagyulladásom is. Folyton herpesz jön ki rajtam, fáj a torkom, ráadásul most elkaptam egy vírust, ami végigment a családon.Arra gondoltam valami immunerősítőt kéne szednem, hátha az segít. Egyébként a terhességem előtt alig voltam beteg...remélem tudtok segíteni. A válaszokat előre is köszönöm!
2010. máj. 15. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Gapefruit mag csepp! vagy Humeter, igaz elég drága, de rengeteg ásványianyag van venne. Nekem ez a két immunerősítő vált be. Például a Humeter szedése után 2 héttel sokkal jobban éreztem magamat.
2010. máj. 15. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!