18 éves fiú vagyok,eddig az ég világon semmi egészségügyi problémám nem volt de április eleje óta elkezdek fájni az ízületeim és nagyon ijesztő.Fáj a kézfejembe a talpamon egy csomó ízület és sokszor a vállaim és térdeim is.
Egy hete voltam vérvételen és a háziorvos elmondta hogy a vérkép alapján kizárható az akut vagy krónikus ízületi gyulladás,de beutalt a reumatologiára és a reumatológus is ugyan azt mondta,hogy a vérkép alapján súlyos kórkép kizárható,sőt makk egészséges vagyok.De már egy hónapja fennál ez nálam és borzasztóan idegesít,hogy 18 évesen öregembernek érzem magam.Anyum azt mondja hogy csak beképzelem a fájdalmat és attól fáj,meg hogy az orvos is megmondta.. de én érzem hogy valami nem jó.Szerintetek elmenjem magánorvoshoz,vagy várjak egy kicsit,hátha múlik?
2017. ápr. 27. 19:39
1/9 anonim válasza:
Azért mondják, hogy majd akkor "rájöjjenek", hogy mi a bajod, amikor már teletömhetnek gyógyszerrel, mert nem fog sosem elmúlni.
2017. ápr. 27. 19:47
2/9 A kérdező kommentje:
jól hangzik
2017. ápr. 27. 19:49
3/9 anonim válasza:
Azelőtt, mielőtt elkezdtek fájni az ízületeid, volt felsőlégúti fertőzésed? Erős nátha, ilyesmi? Legfeljebb 2-3 héttel előtte?
2017. ápr. 27. 19:49
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Reumatológus doktornő is pont ezt kérdezte először,de nem emlékszem hogy lett volna ilyesmi.
2017. ápr. 27. 19:52
5/9 anonim válasza:
Azért néztek Mycoplasma pneumoniae, Chlamydia pneumoniae ellenanyagot?
2017. ápr. 27. 20:02
6/9 A kérdező kommentje:
Azt nem (vagyis ha a vérkép leleten van rajta akkor nem tudom mert ott felejtettem a ma a reumatológián),de most eszembe jutott hogy lehetett valamim március környékén mert nagyon-nagyon köhögtem reggelente de az már teljesen elmúlt.Nem tudom hogy lehet e köze hozzá.
2017. ápr. 27. 20:39
7/9 anonim válasza:
Lehet. Ha az, akkor sincs mit csinálni, 2-3 hónapig fájhat ilyen intenzíven, mint most, aztán kb. 1 év alatt teljesen elmúlik. Persze jobb lenne, ha az orvosnak mondanád, hogy voltak légúti tüneteid, mert ezt az általános vérképből nem lehet látni, speciális vizsgálatok kellenek hozzá. Csak azért jó tudni, hogy mégis micsoda, mert ez lassan ugyan, de elmúlik.
2017. ápr. 27. 21:07
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp vissza fogok még menni az orvoshoz,köszönöm hogy segítettél !
2017. ápr. 27. 21:11
9/9 anonim válasza:
17evesen kezdodott a sokizuleti gyulladasom.. miutan roplabda edzesen terdre estem.. 1ev alatt annyit sulyosbodott az allapotom hogy agyhoz ragadtam.. az irgalmas rendi korhazban jottek ra mi bajom van.. azota is ott kezelnek.. a betegsegem lehet oroklodott okozhatja stressz(lelki problemak) es barmilyen góc a szervezetben.. egy virusos megfazas is... ne hagyd magad.. ha erzed hogy baj van menj el mas orvoshoz ... nem feltetlen maganba..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!