Peterkaktusz kérdése:
Mivel érhetem el, hogy lázam legyen?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki bármi rosszat írna, nem lógni akarok. A hétvégén eléggé megfáztam, az orrom szinte folyamatosan folyik, mintha vízcsap lenne. Már fáj az orrfújás, és a torkom is annyira fáj, hogy csoda, hogy tudok beszélni. Persze a szüleim szerint aki nem lázas, az nem beteg. Tud valaki esetleg valami kevésbé önkínzó módszert arra, hogy legyen egy kis lázam?2017. ápr. 25. 20:40
1/7 anonim válasza:
Fogd magad és menj el az orvoshoz, nehogy jobban beteg legyél. Rendkívül felelőtlen, hogy a szüleid így állnak ehhez a dologhoz.
2/7 anonim válasza:
Sehogy.... ne fokozd a "bajt", nem játék.
3/7 anonim válasza:
Menj be a fürdőszobába, és fújd hajszárítóval a fejed.
A hőmérőt meg tedd meleg helyre, vagy esetleg forró teába, nem tudom, működik-e.
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha kijelented hogy nem mész suliba, inkább orvoshoz mész, mert nem érzed jól magad, mit csinálnak? Elvonszolnak az iskolába?
5/7 anonim válasza:
Na, a napi "hogyan legyek beteg?" kérdés.
Érdekes módon, aki tényleg, IGAZÁN beteg, az nem viccelődik ilyesmivel. Ti érdemelnétek valami komoly problémát, aztán átgondolnátok az ilyesmit.
Unalmas már minden nap ezt olvasni nyavalygó kistiniktől.
6/7 anonim válasza:
Ne törődj szüleiddel menj el orvoshoz. Egyrészt tényleg belázasodsz, másrészt a többiekre is ráragasztod és koncentrálni se tudsz ilyen állapotban Csak max kapsz 1-2 rossz jegyet de más haszna nem lesz annak hogy iskolába mentél.
7/7 anonim válasza:
Az én időmben esküdtünk a krétára. De azt hiszem, csak a sárga és a piros kréta a hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!