Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Erős hasmenésre gyógyszer?

Erős hasmenésre gyógyszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerdán kipróbáltunk egy fitt receptet, túrógombócot, csak zabpehellyel es folyékony édesítőszerrel. Nekem már magának az édesítőnek is fura íze volt, lehet az lett volna egy intő jel.

Csütörtökön hányingerrel keltem, később hasmenés is társult, de csak reggel 2x. Aznap feküdtem, mert szédültem is. Pénteken is csak reggel voltam 2x wc-n, de híg volt a székletem. Reméltem, hogy ennyi,kész,vége. Szombaton reggel 2 óra alatt voltam 3x, délután megint 3x voltam wc-n,akkor találtunk Smectát a gyógyszereink között, de ma egy éjjel-nappali gyógyszertárban valahogy vennünk kell még. Ha épp nem megy a hasam,akkor meg folyamatosan szél távozik tőlem és folyton mocorog a belem, amit nem tudom miért lehet.

Igyekszem diétát betartani, és elég folyadékot bevinni,aranyerem még nincs szerencsére. Holnap igyekszem egy orvost is meglátogatni.

Milyen gyógyszer lenne még célszerű? Lehet inkább egy ügyeletet fogok ma megcélozni.

Köszönöm a válaszokat!

2017. márc. 19. 01:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az első infúzió után (hétfő hajnal) nem sokkal volt egy jókora hasmenés, szerintem az lehetett a fordulópont, utána már kevesebb volt a hasmenés és nem is mozgott a belem annyit. De a vasàrnap délután az kegyetlen volt.
2017. márc. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!