Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Almaecettel a szemölcs ellen?

Almaecettel a szemölcs ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 évvel ezelőtt a jobb kezemen a középső ujjamon a köröm mellett pont szemölcs nőtt. Közönséges szemölcs, voltam vele orvosnál, fagyasztotta többször, visszajött. Kivágták lézerrel, visszanőtt. ByeWart krémmel kentem, mindig csak a felső réteg jött le. Rendeltem grapefruit cseppet, semmit nem használt. Patikából vérehulló fecskefű oldatot kentem rá, de nyilván ez nem olyan erős, mint a rétről szedett, így ez sem segített.

Most ott tartok, hogy igényes nőként takargatnom kell a kezem, nem tudok se géllakkot, se körömlakkot használni, szégyellem hogy a kezemen van.

Az interneten alternatív gyógymódoknál az almaecetes borogatást javasolják, így 4 napja minden éjjel almaecetbe mártott vattapamacsot erősítek az ujjamra, reggelre szó szerint lüktet, éget az ujjam, fáj nagyon. Már 3 réteg lejött, de továbbra is látom a fekete pontokat a bőrben. Érdemes tovább folytatnom, mert idővel lesz eredménye, vagy semmit nem ér az egész és csak magamat kínzom?

Kérem, aki tud segítsen, 1 év alatt már rengeteg pénzt öltem bele, a kínlódás mellett.

Előre is köszönöm.

2017. márc. 14. 21:38
 1/1 anonim válasza:
Nekem is voltak vannak a kezemen szemölcsök, bár ez ilyen lapos futószemölcs. Sokat leègetett az orvos ès csak kettő jött vissza. Próbáld meg a fokhagymát. Èn arra a kettőre ami kiújult azt használom, igaz teljesen szètmarja a bőrt de a másik kezemen bevált. Zúzz szèt egs fokhagymát tedd a szemölcsre tapaszd le kb 20 percig hagyd rajta, naponta kène csinálni. Olyan lesz mint egy ègèsi sèrülès. Próbáld meg hátha segít.
2017. márc. 15. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!