Almaecettel a szemölcs ellen?
Sziasztok!
1 évvel ezelőtt a jobb kezemen a középső ujjamon a köröm mellett pont szemölcs nőtt. Közönséges szemölcs, voltam vele orvosnál, fagyasztotta többször, visszajött. Kivágták lézerrel, visszanőtt. ByeWart krémmel kentem, mindig csak a felső réteg jött le. Rendeltem grapefruit cseppet, semmit nem használt. Patikából vérehulló fecskefű oldatot kentem rá, de nyilván ez nem olyan erős, mint a rétről szedett, így ez sem segített.
Most ott tartok, hogy igényes nőként takargatnom kell a kezem, nem tudok se géllakkot, se körömlakkot használni, szégyellem hogy a kezemen van.
Az interneten alternatív gyógymódoknál az almaecetes borogatást javasolják, így 4 napja minden éjjel almaecetbe mártott vattapamacsot erősítek az ujjamra, reggelre szó szerint lüktet, éget az ujjam, fáj nagyon. Már 3 réteg lejött, de továbbra is látom a fekete pontokat a bőrben. Érdemes tovább folytatnom, mert idővel lesz eredménye, vagy semmit nem ér az egész és csak magamat kínzom?
Kérem, aki tud segítsen, 1 év alatt már rengeteg pénzt öltem bele, a kínlódás mellett.
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!