3 hónapja, szinte egyfolytában gyulladásban lévő mandulát érdemes kivetetni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el, már megint visszajött. Olyan az egész mint egy nagy gumó. Ezt érdemes kivenni?2017. márc. 12. 03:16
1/4 anonim válasza:
3 hónapja hagyod, hogy keserítse az életed?
2/4 anonim válasza:
Orvosnál voltál már?Ha egyfolytában be van gyulladva a mandula érdemes lenne kivetetni.Mennyi idős vagy?Mutass képet a manduláidról.Nekem is hasonló gondom van,de nekem a torkommal.Állandóan piros,gyulladt.Kéthavonta megyek a gégészetre a torkom miatt.Lehet,ki kellene vetetni a manduláimat nekem is.
3/4 anonim válasza:
igen miután elmúlt a gyulladás....gyulladás alatt nem vágják mert a genny a véráramba kerülhet....anyukám anno nagyon durva injekció kúrát kapott műtét előtt,hogy elmúljon a gyulladás.
4/4 anonim válasza:
Hát, pontozzatok le.
Én nem vetettem ki, pedig 8 évvel ezelőtt kerültem vele kórházba. Konkrétan majdnem megfojtott a mandulám, az ámenre értünk be.
Az orvosok a gyógyulásom után műtétet javasoltak, amibe nem egyeztem bele.
Nem gyógyszerrel kell tömni magunkat, hanem életmódot váltani.
8 év után most újra problémám van vele,mert lebetegedtem, de eszem ágában sincs orvoshoz menni.
Tájékoztatásul, az ominózus esetben, pont az antibiotikum hatására kerültem olyan helyzetbe.
Nekem is piros állandóan, de lehet természetesen is kezelni.
Természetesen a te döntésed, csak szerettem volna, ha kapsz egy kontrát is a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!