Hogy tudnám lecsökkenteni a fertőzések kockázatát ha új partnerrel fekszem le? Az óvszerhasználaton kívül.
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki lehurrogna: nem, nem fekszem le mindennap más pasival, de kicsit hipochonder vagyok, és félek mindenféle fertőzéstől, vírustól, baktériumtól, stb., nem szeretnék semmit elkapni.2017. márc. 6. 17:10
1/7 anonim válasza:
Nemibeteg gondozóban vizsgáltassátok ki magatokat.
2/7 anonim válasza:
az ovszeren kivul figyelj arra, hogy ha huvelyi uton csinaljatok, akkor ne valtsatok analra, majd vissza ugyanazzal a gumival. analisan sose csinaljatok gumi nelkul! a partnered is mindig legyen tiszta kezu, mielott az ujjait hasznalja benned.
3/7 A kérdező kommentje:
Engem attól is kiráz a hideg, ha szájjal kényeztetem, és utána még csókolózni akar, és rajtam is orálozna :( Nem is szoktam engedni, ilyenkor szokott a sértődés jönni. De hát ez van.
2017. márc. 6. 17:26
4/7 anonim válasza:
Elég hülye felfogásod van. A szex testnedvekkel jár, ilyenkor az ember ne legyen finnyás.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem finnyás vagyok, a fertőzésektől félek.
2017. márc. 7. 16:18
6/7 anonim válasza:
El kell menni orvoshoz, aztán vizsgáltassátok ki magatokat. Ne legyél már szerencsétlen.
7/7 anonim válasza:
És az utcára sem mész ki vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!