Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szénanáthások hogy vagytok most?

Szénanáthások hogy vagytok most?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert nekem eddig még tavasszal sosem volt ilyen erős az allergiám.
2010. máj. 9. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul:S

Tavaly nem volt ennyire durva az allergia.

2010. máj. 9. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Nekem eddig semmi. Ilyenkor szokott lenni a nyárfára, meg később a parlagfűre, de az idén még nem jött.
2010. máj. 9. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Április eleje óta napi 10ml aeriust szedek, semmi bajom. Tavaly is végig szedtem az allergia szezon ideje alatt és a nyárfa virágzás okozta szemviszketésen kívül semmi panaszom nem volt.

A férjem tavaly claritine-t szedett, de végig tüsszögte a fél nyarat. Júliusban rábeszéltem az aeriusra, azóta ő is azt szedi, tavaly csak mérsékelte a panaszait, idén egyelőre ő is jól van. Csak orvos írhatja fel, ha jól tudom.

2010. máj. 9. 09:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is szedtem aeriust,nekem nem volt jó,az orvosom azt mondta a xyzal erősebb,de most is nagyon rosszul vagyok,pedig pollinex injekciókat is kaptam télen...
2010. máj. 9. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó vagyok. Igen, nem vagyunk egyformák, nem is reagálunk egyformán a gyógyszerekre. Sajnálom, hogy neked nem segített az aerius kanalas. Próbálkozz tovább, más szerekkel, biztosan lesz valami, ami beválik.
2010. máj. 9. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én is xyzal tabblettát eszem+még kettő másikat és egyre rosszabbúl vagyok :( eddig csak ekcémám volt, erre télen kijött (télen!) a szénanátha.. már nagyon nehezen bírom:( 18/L
2010. júl. 2. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon rosszul voltam én is abban az időszakban mikor a kérdést feltettem,hál istennek ,,lekopogom,,hogy most jól vagyok.de az ősztől előre félek ,és hát lassan itt a parlagfűszezon...húúú
2010. júl. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!