Noncsicat kérdése:
Csak megfázás lehet, a több hónapos torokirritáció?
Figyelt kérdés
éjszakánként szoktam arra kelni, olyan éjfél körül, hogy olyan, mintha a torkomban csak egy helyen egy tű lenne, és irritál. Ha nyelek megjobban fáj, a víz nem segít, a köhögés sem. A mentolos cukorka csak addig, amíg "zsibbasztja" kicsit. Most ugyan náthás is vagyok (mondjuk már azt sem mondanam, de lehet késői tünet) de november végétől december végéig is ez volt. Nem akarom hogy megint egy hónapot szenvedjek. Gondoltunk a fűtésre, hogy kiszaritja a torkom, vagy ilyesmi (neten olvastam) de most már az sem megy nagy fokozaton. Másnak is volt már ilyen? Elnézést ha erthetetlen.2017. febr. 12. 06:04
1/3 anonim válasza:
Keress fel egy fül-orr-gégészt!Lehet komolyabb a baj,lehet nem,de ezt csak egy orvos tudja megmondani!
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg refluxod van. Menj el a háziorvosodhoz.
3/3 anonim válasza:
Lehet a száraz levegőtől is,de bármi mástól is.Vizsgáltasd meg a torkod a fül,orr,gégészeten.Megvannak a manduláid?
Nekem is hasonló a gondom,ősztől tavaszig,a torkom mindig piros,sokat fáj,a manduláim duzzadtak,a gégém hurutos.3 hetenként megyek a gégészetre valami garatprobléma miatt és mikor megjön a jó idő,nincs semmi bajom.Mutass képet a torkodról,lehet hasonló a bajunk.Majd teszek fel képet én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!