Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor fog elmúlni a hőemelkedé...

Mikor fog elmúlni a hőemelkedés és a láz?

Figyelt kérdés

Elkaptam valamit, náthás vagyok, köhögnöm kell, ezenkívül nappal hőemelkedésem, éjszaka lázam is van, 38-39 között éjjel. Meg egy kis gyengeség, tompaság társul mindehhez.

De a hőemelkedés és a láz legalább megszűnhetne már, mikor marad végre abba? Nátha, köhögés kevésbé zavar, de az az érdekes máskor ha náthás vagyok nincs hozzá lázam, csak folyik az orrom meg eldugul és ennyi

2017. febr. 8. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

ha a nátha tünetei meleltt jelen van láz akkor az elképzelhető hogy influenza.

Szedj lázcsillapítókat.

Vagy ha nagyon rosszul vagy menj orvoshoz.

2017. febr. 8. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezekszerint most nem náthás vagy, hanem influenzás, ezért vagy lázas, van aki csak első nap lesz lázas, de van akinél tovább tart, ha 1 hét alatt nem javulsz, akkor menj orvoshoz.
2017. febr. 8. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!