Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ilyenkor kimehetek levegőzni,...

Ilyenkor kimehetek levegőzni, vagy szólhatnak érte?

Figyelt kérdés

A hétvégén végig lázam volt, ma reggel már csak hőemelkedésem. Az orvos táppénzre vett.

Most kicsit jobb a közérzetem és kivágyódom egy kicsit sétálni. Így nem is gyengülnék el a benn léttől, fekvéstől.

A problémám az, hogy a munkahelyem a szemközti bérházban van (iroda), így az is megláthat a munkatársak vagy a főnök közül, aki nem akar.

Szólhatnak azért, hogy táppénzen vagyok, és kinn levegőzök? Miért nem megyek akkor dolgozni?

2017. febr. 6. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szólhatnak.

De ilyen időben nem ajánlatos kimenni egy legyengült immunrendszerrel - takony idő van, kedvez a baciknak, vírusoknak. Két nap fekvéstől még nem fog legyengülni a szervezeted.

2017. febr. 6. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy már most gyengének érzem magam. Szédelgek, ami a korábbi láztól és a fekvéstől van. Nem szoktam ennyit feküdni, nem az a típus vagyok.

Nem úgy gondoltam, hogy órákra mennék ki... csak néhány percre itt körbesétálni a bérházat, az pont elég volna.

Az ablakomat nyitottam szellőztetés céljából és akkor jött az a gondolat, hogy kimegyek egy rövid sétára.

2017. febr. 6. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy kis séta jót is tesz!

Szerintem nyugodtan menj ki, nem fogja senki azt gondolni hogy órákra elmész.

Jobbulást!

2017. febr. 6. 14:45
 4/5 anonim válasza:
Nyugodtan menj ki egy kicsit.Semmi bajod nem lesz egy kis levegőzéstől.Max fél óra.Látszik gondolom nincs gyerek,fêrj...mellettük nem gondolkodnál ezen.
2017. febr. 6. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szólhatnak érte. De azt tudnod kell,hogy a 3. láztalan napon mehetsz csak sétálni, addig fekvés, hogy a szervezeted gyógyulhasson, ne találkozzon újabb vírusokkal, kórokozókkal pluszban.

Legyengülés és szédülés nem a fekvés miatt van, hanem amiatt, hogy a szervezeted továbbra is minden erőforrását a még jelen lévő kórokozókra fordítja.

Szóval: önuralom. Ilyenkor szoktak tüdőgyulladást kapni, szövődmény gyanánt.

2017. febr. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!