Ilyenkor kimehetek levegőzni, vagy szólhatnak érte?
A hétvégén végig lázam volt, ma reggel már csak hőemelkedésem. Az orvos táppénzre vett.
Most kicsit jobb a közérzetem és kivágyódom egy kicsit sétálni. Így nem is gyengülnék el a benn léttől, fekvéstől.
A problémám az, hogy a munkahelyem a szemközti bérházban van (iroda), így az is megláthat a munkatársak vagy a főnök közül, aki nem akar.
Szólhatnak azért, hogy táppénzen vagyok, és kinn levegőzök? Miért nem megyek akkor dolgozni?
Nem szólhatnak.
De ilyen időben nem ajánlatos kimenni egy legyengült immunrendszerrel - takony idő van, kedvez a baciknak, vírusoknak. Két nap fekvéstől még nem fog legyengülni a szervezeted.
Az a baj, hogy már most gyengének érzem magam. Szédelgek, ami a korábbi láztól és a fekvéstől van. Nem szoktam ennyit feküdni, nem az a típus vagyok.
Nem úgy gondoltam, hogy órákra mennék ki... csak néhány percre itt körbesétálni a bérházat, az pont elég volna.
Az ablakomat nyitottam szellőztetés céljából és akkor jött az a gondolat, hogy kimegyek egy rövid sétára.
Egy kis séta jót is tesz!
Szerintem nyugodtan menj ki, nem fogja senki azt gondolni hogy órákra elmész.
Jobbulást!
Nem szólhatnak érte. De azt tudnod kell,hogy a 3. láztalan napon mehetsz csak sétálni, addig fekvés, hogy a szervezeted gyógyulhasson, ne találkozzon újabb vírusokkal, kórokozókkal pluszban.
Legyengülés és szédülés nem a fekvés miatt van, hanem amiatt, hogy a szervezeted továbbra is minden erőforrását a még jelen lévő kórokozókra fordítja.
Szóval: önuralom. Ilyenkor szoktak tüdőgyulladást kapni, szövődmény gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!