Másoknak is van hüvelyi folyása?
Már elég régóta van folyásom. Szaga egyáltalán nincsen, fehéres, világos sárgás színű. A menstruációs szakaszaimtól független jelen van és nem is kevés szokott távozni napi szinten, de semmilyen irritációt nem okoz (nincs égetés, viszketés, nem vagyok piros odalent).
Egyedül menstruáció előtt vagy után (ami nálam teljességgel rendszertelen 11éves korom óta, amióta havi vérzésem van) szokott barna folyásom lenni.
Voltam már több nőgyógyásznál is emiatt, de mindegyik ugyanazt mondta, hogy gombás fertőzés és kaptam rá antibiotikumot. Megfelelően használtam mindig a felírt gyógyszereket, de sem a szedésük alatt, sem pedig utána nem múlt el a folyás, ami eléggé zavar. Sajnos a 6. nőgyógyász után kezdem feladni a reményt.
Sima vízzel zuhanyzás közben ki szoktam magamat ujjal mosni belül (ügyelve rá, hogy tusfürdő használata előtt tegyem meg), de ez sem segít.
A kérdésem az lenne, hogy vannak olyanok, akiknek hasonló folyása (ami nem átlátszó és szintén ilyen sűrűn és mennyiségileg is több) jelentkezett már? Ha igen, akkor hogyan sikerült kigyógyulni belőle?
Másik kérdésem pedig az, hogy van akiknek hasonló problémája van? Az ő nőgyógyászuk esetleg mondott gombás fertőzésen kívül mást is, mitől lehet?
Válaszokat előre is köszönöm!
25L
Mindenkinek van, aki ivarérett, az ivarérettség jele.
Ezért gyártják a tisztasági betéteket.
Gombás és bakteriális fertőzés az pont ellentétes kémhatású fertőzés, úgyhogy gombára nem kaphattál antibiotikumot.
Egyébként magadnak otthon meg tudod mérni a hüvelyváladékod kémhatását, és onnan tudhatod, van-e fertőzésed.
Infók itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!