Ez mennyire komoly betegség?
Fiú vagyok. Kimutattak a szervezetemben 6-os és 11-es HPV-t.
Tettem fel kérdést itt névtelenül, meg utána is olvastam a dolgoknak. De egymást nem fedő információkat kapok.
Az egyik véglet hogy kb olyan mint az AIDS, hogy nem szexelhetek egyáltalán meg gyereket sem csinálhatok így.
A másik meg, hogy minden mehet a régiben, majd a szervezet legyőzi, csak mostmár mindig gumit kell húznom.
24 F
Nem tudom elmúlhat e egyáltalán, de én életemben alig szexeltem. Nem is biztos hogy úgy kaptam el.
Elég komoly betegség, de nem halálos.
A kezelése hosszú ideig tart és nem kellemes és kiújulhat.
Veszélyes akkor lehet ha rákos megbetegedést okoz, de gondolom ezzel a vírussal járni fogsz vizsgálatra, tehát ha ki is alakul, hamar észreveszik és eltavolítják jó eséllyel a rosszindulatú daganatot. A 6-os és a 11-es nem rákkeltő amúgy sem, nem kell aggódni. Ebbe nem döglesz bele, szerencséd van.
Ha kialakul valami szemölcs féle, folyékony hidrogénnel fagyasztják, vagy kikanalazzák, vagy ugye érzéstelenítéssel kivágják.
Így általában el is szokott múlni.
Szövettant kell végezni, ilyenkor derül ki hogy milyen a fertőzés és hogy kell-e komolyabb beavatkozás vagy sem.
Gumi ajánlott mindenképp, és bármilyen gyakran szexelsz, belefuthatsz elsőre is egy fertőzött egyénbe.
Látszik is valami, vagy csak magát a vírust fedezték fel a szervezetedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!