Hogyan illetve hol fertőződhetek meg leggyorsabban?
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 16:44
2/7 A kérdező kommentje:
bármivel.
2017. jan. 11. 16:50
3/7 Kései Sirató válasza:
Ülj be egy háziorvosi váróterembe és hajolj jó közel a köhögő betegekhez! Kérdezz valamit, aztán hajolj egyre közelebb. Pl: itt van a doktor úr? Nem hallom, mit mondott? (ekkor közelebb hajolsz)Aztán még közelebb és mesélsz vmi hülyeségről és jó sokáig ott maradsz és minél több tárgyat megfogsz, aztán nem mosol kezet.
4/7 anonim válasza:
AIDS-szexuális kapcsolat egy fertőzőttel...
5/7 anonim válasza:
Úgy hogy elkerülöd a higiéniás környezeted, hanyagolod a kézmosást, koszos kézzel eszel a villamoson, leülsz nyilvános wc-n, romlott ételt eszel stb.
De, ez neked miért lenne jó?
6/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nem akarok én beteg lenni, csak egyszerűen érdekel a téma, ennyi. :D Sok a beteg ember, és ezért érdekel mi a legkönnyebb útja, mert lehet, hogy olyasmikkel előzöm meg (próbálom megelőzni), amik igazából teljesen feleslegesek.
2017. jan. 11. 16:58
7/7 anonim válasza:
Én egészségügyi dolgozó vagyok, hihetetlen felismerés számomra hogy az egyik legfontosabb dolgot rengetegen elhanyagolják, és ez a kézmosás. Pedig a kézmosással rengeteg fertőzés előzhető meg, mégsem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!