Candida - akinek volt már, milyen tipikus tüneteit érezte? Illetve hogyan gyógyult meg?
Figyelt kérdés
(állandó fáradtság, puffadás, hangos bélmozgások, hasmenés, akne, hasfájás ?)2017. jan. 7. 09:07
1/3 anonim válasza:
Nekem valószínű, hogy az antibiotikumtól lett. Még nem gyógyultam és nagyon kellemes a csendes vizsgatermeben, hogy mindenki az én hasamat hallgatja. Egyébként nekem az altájon iszonyú fájdalmas gombán is lett, mindenhol, ami Canestennel kezd jobb lenni, de nem múlik. Puffadás, hasfájás is van.
Van valami diéta is rá, elvileg hatásos, én nem próbáltam, mert kivitelezhetetlen lenne és pénzem az egy fillér nincs. Egért nem megyek orvoshoz sem.
2/3 anonim válasza:
Hogy állsz? Sikerült meggyógyulnod? Ugyanezek a tüneteim....
3/3 A kérdező kommentje:
nekem is a gyakori antibiotikumos kúrák után alakult ki, sajnos teljesen tönkrevágta a bélflórámat, 1 hónapig szigorúan tartottam a diétát, illetve grapefruitmag-cseppeket és Protexin Candid Plust szedtem. Sokat javult az emésztésem, nem puffadtam annyira és egyáltalán nem kellett böfögnöm étkezések után. Sajnos nagyon megkívántam mensim előtt a csokit és vissza is erősödtek a tüneteim 2 banántól és cukorbetegeknek való csokitól. Szóval most ismét szigorítom magam és belátom hogy ezt a diétát valóban hosszú távon kell csinálni hogy hatásos legyen.
2017. febr. 15. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!