Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ajakherpesz, segítség?

Ajakherpesz, segítség?

Figyelt kérdés

Havonta kijön a számon a herpesz...főleg azért, mert ugye jót ettem, vagy hirtelen, vagy túl sokat stb...mindig ez az oka kb :D

Álatlában este még semmi tünet, aztán reggel felkelek, és ott a hólyag..:(

Pórbáltam kenni terviran krémmel, de nem ért semmit, pedig nagyon drága...

A hólyagos folyamat a legrosszabb...oylan sokáig tart, mire leszárad...

Nektek mi vált be?

2016. dec. 27. 12:27
 1/6 anonim válasza:
Zovirax 3-4 nap 1800ft próbáld ki.
2016. dec. 27. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
A háziorvossal beszéld meg, hogy írjon ki Telvirág tablettát. A leírtak alapján csinálj kúrákat.
2016. dec. 27. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:

zovirax is ugyanaz mint a telviran...az se hat...

:/

2016. dec. 27. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, én grapefruit magcseppet szedtem és be is kentem vele a számat a herpesznél, csípte de annál jobban elősegítette a gyógyulásban. Gyógyszertárban kapható.
2016. dec. 27. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyon sokat küzdöttem az ajakherpesszel, volt, hogy havonta többször is kijött, és kb. két hét, amíg teljesen begyógyult. Rengeteg dolgot kipróbáltam, rákentem, míg végre megtaláltam, ami teljesen elmulasztja az égő érzést és a gyógyulás 2-3 nap alatt teljes: a Lush-nak van rózsás arcpakolása, azt kenem rá mindig a herpeszes területre, és azonnal jobb lesz. Fogalmam sincs mi van benne, amitől működik, de nagyon jól működik, legalább is nálam.

Remélem ezzel segítettem. Tudom mit élsz át, sajnos nagyon megkeserítette az én életemet is éveken át.

2016. dec. 28. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Multivitamint szedjél, akkor ki sem jön.
2016. dec. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!