2 hete tartó hasmenés és nátha? Egyáltalán nem vagyok jobban.
Segítsetek légyszi, mert nagyon kétségbe vagyok esve! Ma megint 4-szer volt hasmenésem!
A nátha miatt is ramatyul vagyok! Hőemelkedés, torokfájás. Tanulni nem tudok így és nagyon bánt.
A szüleim is idegesek rám, hogy ennyire beteg vagyok, de nem segítenek semmit.
Valószínű, hogy az influenza rá ment az emésztő rendszeredre. Erre hatásos gyógyír az L-aszkorbinsav(C vitamin) influenza esetén napi 15.000 mg
Ezt a mennyiséget 4 felé elosztva kell bevenni, mert gyorsan kiürül a szervezetből.
A C vitamin szinte mindent gyógyít.
Néz utána a neten, fórumokon.
Ha túléled:) akkor is igyad, napi 3000-5000 mg. Nem tudod túladagolni, mert kipisiled a felesleget.
1 99.9%-os kg 2300-2400 Ft.
Jobbulást.
Először is mutass ilyen tanulmányt...a c vitamin anti-oxidàns és a kollagén kepződésben segìt....és tùl lehet adagolni, ha nem iszol rà elég vizet...(a vesén keresztül kell távoznia ès, ha besűrűsödik, akkor azt a veséid bánják)
Ettől még igaz, hogy jò, ha szeded, főleg, hogy most minden átmegy rajtad, de pont ugyanìgy minden egyébb vitamint is...esetleg széntablettát, meg elektrolit-port javasolnék...És ORVOST!!
Ilyet vegyél, és szedjed:
A C vitamin nagy mennyiségben pont hasmenést okozhat, úgyhogy azt a marhaságot felejts el.
Echinacea a világ legjobb teája, azt igyál.
Dr. Szent-Györgyi Albert professzor által mondottak és leírtakkal szemben, a mai napig hitelt érdemlően még sem gyógyszer kutatók, sem pedig laboratóriumok nem tudták megcáfolni a C-vitamin hatását, s a professzor által javallott napi mennyiségét.
Ellenben rengeteg praktizáló orvos javasolja a C-vitamin nagy adagban való szedését vírusos időszakban, s folyamatos fogyasztását az év többi napján. Persze itt nem beszélünk a gyógyszergyár lobbiról. :). Nem véletlen, hogy a gyógyszertárakban csak minimálismennyiségben lehet L- aszkorbinsavat ( E300) venni.
a C vitamin fogyasztása komolyan visszaveti a gyógyszer vásárlásokat, mert az emberek egészségesebbek és ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.
Érdemes olvasni a munkásságáról és életrajzáról, felfedeséseiről.
Való igaz, hogy nagy adagban hasmenést okoz, de minden szervezetnek más a „nagy adag”
15-20.000 mg javallott komoly vírusos, bakteriális fertőzés és tumor esetén a professzor szerint.
A mások által javasolt napi 500-1000 mg a hozzá nem értőktől van, akik közül sokan valaki érdekéből terjesztenek fals információkat.
Természetesen mindenki saját tapasztalata szerint tudja beállítani a napi maximális adagját.
Rengeteg gyógyhatású növény létezik, mint a fent javasolt tea, vagy a cannabis virágolaj és még sok más, amit táplálék kiegészítő termékként lehet forgalmazni.
Ennek ellenére jobb hatásfokkal gyógyít, mint a méregdrága gyógyszerkészítmények.
Évek óta foglalkozom az alternatív gyógymódokkal, gyógynövényekkel, s saját tapasztatból írok.
Persze nem kötelező az általam leírtakat figyelembe venni, hiszen mindenkinek van házi orvosa, aki felírja a szintetikus „gyógyszereket”.
Mivel az emberi szervezet nem szintetikus anyagokból épül fel ezért a természetes anyagokból készült készítmények sokkal nagyobb hatásfokkal tudják a szervezetet gyógyítani, rendbe tenni.
Szedek C vitamint és másik vitamint is, de nem igazán akarok meggyógyulni. Állandó hidegrázás, hasfájás, hőemelkedés - láz, gyengeség, szédülés, köhögés, torokfájás. Sokat próbáltam aludni is és pihenni, de semmi.
A 10.000 mg c vitamintól már hasmenésem lett, de 3-5000 simán belefér elosztva napközben, így nem lett tőle semmi bajom.
Meg akartam úszni az orvost, mert úgysem tud újat mondani, de most nem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!