Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akkor most mégis allergiás...

Akkor most mégis allergiás lehetek vagy mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!19/L vagyok.

A helyzet az,hogy már vagy "millió" allergiavizsgálaton voltam,sosem jelzett ki semmit sem.

Mégis egész évben tüsszögök,főleg,tavasszal,nyáron.

Most mintha megfáztam volna,mert ráment a fülemre,és persze,már meggyógyultam,legalábbis nincs a fülemmel bajom és a fejem sem fáj tőle.

Viszont most virágzik ez a nyárfa vagy micsoda,és folyamatosan tüsszögök,folyik az orrom és olyan mintha megfázva lennék.Ilyen vagyok már idestova 2 hete...

Még egy allergia vizsgálatot nem ejtek útba,mert szerintem felesleges,ha eddig nem volt semmi.

Tudnátok tanácsot adni,hogy mi az amit esetleg szedhetnék erre,ami jó is tényleg: Claritine akut az mennyire jó?

Csak normális válaszokat várok,köszönöm szépen előre is.

Üdv

2010. máj. 1. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

allergiás vagy.sokszor van úgy,hogy nem jól csinálják a teszet és nem mutat ki semmit.velem a mogyoróallergiámmal volt így,hogy nem mutatott ki semmit,aztán első utam a boltba vezetett végre egy csokoládéért,megettem,10 perc után rohammentővel vittek kórházba:(

amúgy még a nyárfára vagyok allergiás én is.kibírhatatalan.a Claritine akut jó.meg calcium pezsgőtabit is szoktam inni.

2010. máj. 1. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:

én is nyárfás vagyok :( a claritine nekem nagyon bevált, csak hát nem olcsó... meg ami még jó az az otrivin orrcsepp!

jobbulást!

2010. máj. 1. 10:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek,aranyosak vagytok.

Nektek is jobbulást.

2010. máj. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!