Akkor most mégis allergiás lehetek vagy mi?
Sziasztok!19/L vagyok.
A helyzet az,hogy már vagy "millió" allergiavizsgálaton voltam,sosem jelzett ki semmit sem.
Mégis egész évben tüsszögök,főleg,tavasszal,nyáron.
Most mintha megfáztam volna,mert ráment a fülemre,és persze,már meggyógyultam,legalábbis nincs a fülemmel bajom és a fejem sem fáj tőle.
Viszont most virágzik ez a nyárfa vagy micsoda,és folyamatosan tüsszögök,folyik az orrom és olyan mintha megfázva lennék.Ilyen vagyok már idestova 2 hete...
Még egy allergia vizsgálatot nem ejtek útba,mert szerintem felesleges,ha eddig nem volt semmi.
Tudnátok tanácsot adni,hogy mi az amit esetleg szedhetnék erre,ami jó is tényleg: Claritine akut az mennyire jó?
Csak normális válaszokat várok,köszönöm szépen előre is.
Üdv
allergiás vagy.sokszor van úgy,hogy nem jól csinálják a teszet és nem mutat ki semmit.velem a mogyoróallergiámmal volt így,hogy nem mutatott ki semmit,aztán első utam a boltba vezetett végre egy csokoládéért,megettem,10 perc után rohammentővel vittek kórházba:(
amúgy még a nyárfára vagyok allergiás én is.kibírhatatalan.a Claritine akut jó.meg calcium pezsgőtabit is szoktam inni.
én is nyárfás vagyok :( a claritine nekem nagyon bevált, csak hát nem olcsó... meg ami még jó az az otrivin orrcsepp!
jobbulást!
Köszönöm szépen nektek,aranyosak vagytok.
Nektek is jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!