Az AERIUS tablettát reggel vagy este kell bevenni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 22:34
1/9 anonim válasza:
Nagy jelentősége szerintem nincs, de én este venném be, mert jobban vagy kevésbé minden antihisztamin elálmosít.
2/9 anonim válasza:
"3. HOGYAN KELL SZEDNI AZ AERIUST?
Felnőttek és serdülőkorúak (12 évesek vagy idősebbek): 1 tabletta naponta.
A tablettát egészben, vízzel kell lenyelni, étkezés közben vagy étkezések közötti időben."
Nincs utalás arra, hogy mely napszakban kell bevenni, de mivel nem okoz álmosságot, nyugodtan szedheted reggelente.
3/9 anonim válasza:
Kiegészítem:
"Az Aerius a javasolt adagolásban alkalmazva nem valószínű, hogy álmosságot okoz vagy csökkenti az
éberséget. Mindazonáltal néhányan álmosságot tapasztaltak, ami hatással lehet a gépjárművezetéshez
és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre."
4/9 anonim válasza:
Mindegy, de minden nap ugyanabban az időben.
6/9 anonim válasza:
szia!
én is ezt szedek és mindenap este 1et. semmi bajom és 1éve szedem
7/9 anonim válasza:
MIlyen gyógyszernek találjátok? Nem olcsó, lehet jobb is mint a többi?
Miről tértek át?
8/9 anonim válasza:
én minden este 1et veszek be. nekem azt mondta a doki,hogy álmosít
9/9 anonim válasza:
nekem azt mondta nemálmosit és nmem is vok álmos töle 2éve szedem jo gyogyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!