Mit tehetnék az oxigénhiányosság ellen?
Figyelt kérdés
Elég sokat érzem a munkahelyemen, hogy túl kevés az oxigén. Fülledt bent a levegő. Sok-sok gép megy. Max 1 ablak van nyitva. Ami eléggé kevés. Kimenni nem igazán lehet. Csak 2 óránként. Ezidő alatt olykor azt érzem, hogy szédülök (tehát ájulás kerülget), illetve fáj a fejem. Inni iszok rendesen. Üdítőt és csapvizet. Ennek ellenére ez az állapot jelen van. És nem tudom mivel tudnék ezen javítani.2016. nov. 11. 16:40
1/6 anonim válasza:
Mondjuk nyiss ki még egy ablakot.
2/6 anonim válasza:
Jelezni kell a felettesnek, hogy vagy csináltasson valamilyen belső légkeríngető berendezést, vagy nyisson több ablakot ...vagy keress másik munkahelyet.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát... Gondolhatjátok, hogy ezek voltak az első gondolatok. 1: Több ablakot nem lehet nyitni. Többen hisztiznének, hogy fáznak. 2: A főnöknek hiába jelzek. Spórolós. 3: Munkahelyet nem szeretnék váltani. Szeretem a munkám és jók a kollégák. Csak ez a fránya oxigénhiány amit nem tudok megoldani.
2016. nov. 11. 17:10
4/6 anonim válasza:
Ha nem lehet tobbet kinyitni akkor nyissak ki ott ahol te vagy. Vagy ultessenek teged oda.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudom variálni a helyem. És a többiket is kell nézni. Szoktam ablaknál dolgozni. Akkor jó. De sokat nem lehet nyitva az ablak. Nem azért fűtünk címszóval. De sajnos amúgy sem megoldható, hogy mindig az ablaknál dolgozzam. De egyébként miért van az, hogy nekem szükségem van az oxigénre, másokat viszont abszolút nem zavar, hogy nincs bent levegő? Én alig várom a szünetet, hogy mehessek a levegőre, mások viszont ki se jönnek egész nap.
2016. nov. 11. 17:35
6/6 anonim válasza:
Nagyon jó munkatársak lehetnek és nagyon jó hely,ha ennyire leszarják az igényeid.Válts munkahelyet,ennayi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!