Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valami van a mandulámon?

Azrael666 kérdése:

Valami van a mandulámon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezzel el kellene menni orvoshoz?

Nem vagyunk annyira jóba az orvossal, és csak egy van itt.

Meg vagyok fázva köhögök és náthás vagyok

2016. nov. 11. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A képen nem lehet jól látni mi lehet,csinálj nagyobb,jobb képet.Nézesd meg a torkod a gégészeten.
2016. nov. 11. 10:02
 2/6 A kérdező kommentje:
2016. nov. 11. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt már jobban látszik.Elég csúnya és a torkod is piros,erezett.Gennyes lehet és a másik manduládon is vannak fehér pöttyök.Fáj is?Mióta ilyen?Még nem mondták,hogy ki kéne veteni a manduláidat?Hány éves vagy,fiú v. lány?A gégészetre mindenképpen menj el,nem lehet tudni mi az a manduládon,nem néz ki valami jól.Nehogy tályog legyen!
2016. nov. 11. 14:00
 4/6 anonim válasza:

Nem kell félni az orvostól! Nem bánt! Tessék elmenni.

Tényleg nem szép a torkod. A manduládon nem látom rendesen, hogy mi is lehet az, mert csak a teteje látszik. De bármi is legyen, én elmennék egy vizsgálatra. Nekem is pont vannak gondjaim a mandulámmal. (vírusos mandulagyulladás) Ha nem akarsz fül orr gégészetre menni, akkor legalább egy háziorvosnak mutasd meg. Most én is kaptam egy fain kis antibiotikumot. 3 napja szedem. Igaz 2 napja fosok tőle, de nem az a lényeg. Csak hasson! :D Jobbulást kívánok.

2016. nov. 11. 16:34
 5/6 A kérdező kommentje:
csak reggel fáj azon kiv. nemigen. ma láttam hogy ilyen szóval kb 2 2 napja 22 éves vagyok lány senki nem mondta és soha életemben nem volt még vele bajom. hétvége van nincs orvos és a háziorvost nem bírom de ő sem engem
2016. nov. 11. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy,mi van a torkoddal? Megint megnéztem a képet,én nem tudom mi az a kinövés a manduládon,de el kell menned orvoshoz.Úgy látom tüszők is vannak mindkettőn.Szoktak lenni mandulaköveid?A háziorvost felejtsd el,gégészetre menj.Valószínű el kell távolítani a manduládról azt a valamit.Addig is gargalizálj langyos sós vízzel vagy kamillával,talán használ.

Én is elég torokfájós vagyok.Nekem mióta nem vette észre a háziorvos a tüszős mandulagyulladást,azóta a gégészetre megyek ha vmi baj van a torkomban.Ha megjön a hűvös,hideg idő,bepirosodik,érzékeny lesz a torkom.Nekem ilyen:

[link]

2016. nov. 13. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!