Valami van a mandulámon?
Ezzel el kellene menni orvoshoz?
Nem vagyunk annyira jóba az orvossal, és csak egy van itt.
Meg vagyok fázva köhögök és náthás vagyok
Nem kell félni az orvostól! Nem bánt! Tessék elmenni.
Tényleg nem szép a torkod. A manduládon nem látom rendesen, hogy mi is lehet az, mert csak a teteje látszik. De bármi is legyen, én elmennék egy vizsgálatra. Nekem is pont vannak gondjaim a mandulámmal. (vírusos mandulagyulladás) Ha nem akarsz fül orr gégészetre menni, akkor legalább egy háziorvosnak mutasd meg. Most én is kaptam egy fain kis antibiotikumot. 3 napja szedem. Igaz 2 napja fosok tőle, de nem az a lényeg. Csak hasson! :D Jobbulást kívánok.
Szia! Hogy vagy,mi van a torkoddal? Megint megnéztem a képet,én nem tudom mi az a kinövés a manduládon,de el kell menned orvoshoz.Úgy látom tüszők is vannak mindkettőn.Szoktak lenni mandulaköveid?A háziorvost felejtsd el,gégészetre menj.Valószínű el kell távolítani a manduládról azt a valamit.Addig is gargalizálj langyos sós vízzel vagy kamillával,talán használ.
Én is elég torokfájós vagyok.Nekem mióta nem vette észre a háziorvos a tüszős mandulagyulladást,azóta a gégészetre megyek ha vmi baj van a torkomban.Ha megjön a hűvös,hideg idő,bepirosodik,érzékeny lesz a torkom.Nekem ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!