Lyme-kór okozhat ilyen tüneteket? Borsod megyében kihez forduljak?
Lyme foltom volt,lyme-kórral diagnosztizáltak 2 hónapja. Mivel nyaraltunk,Budapesten,alyme-ambulancián diagnosztizáltak. A 3 hetes antibiotikumot beszedtem,azóta nem tudom,itthon ki tudna velem foglalkozni. Problémám összetett:
van egy szintén egyelőre kezeletlen pajzsmirigy alulműködés gyanúm. Ezt egy magánendokrinológus mondta,mert tb-re bejutni az endokrinológiára lehetetlen. Több,mint féléves várakozási idő van,csakhogy a magánorvoshoz visszamenni már nem volt pénzem.
Tüneteim:
óriási fáradtság,kialudni nem lehet,max 3-4 órát bírok fent maradni,utána dőlök e
nagyfokú hízás,20 kg pár hónap alatt,minden héten hízo
Valamiért lecsapta a szavak végét,s nem engedett többet írni
További tüneteim:
a rövidtávú memóriám nagyon romli
szét vagyok esve,korábbi összefüggéseket a dolgok között nem értek meg. Pl. a férjem egy bizonyos útvonalon jár dolgozni,kell neki helyi buszjegy,ezt mindig megveszem neki előre. Nemrég más miatt ment volna arra,ekkor már nem készítettem be neki a vonaljegyet,és később esett le nekem,hogy attól még ugyanúgy kell neki a vonaljegy,hogy nem dolgozni megy. Szinte meghülyültem
Karzsibbadás,lábzsibbadás,forgó jellegű szédülés
Bizonytalanul megyek,sokszor dülöngélve,levegőt kapkodva
Térdfájdalom
Agyi tompaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!