Ha megkérem a háziorvost kiirja a Telviran tablettát nekem herpeszre?
Pár hónapja, voltam nála ezzel a problémával és szó nélkül adott nekem receptet. Most újra mennék, mert megint folyamatosan ki akar jönni, a napi 500 vagy 1000 mg c-vitamin és a lizin tabletta ellenére is. Megkeseríti az életemet, és a párkapcsolatomat is. Ajakherpeszről van szó.
22/L
Én eddig csak Telviran krémről hallottam, az nem vényköteles. EPAVIR bogyót próbáltad már? Az vény nélküli és kicsit természetesebb. (Nekem szájtetkó előtt "írta elő" a kozmetikusom a szedését, mert a tetkó előhozza ha volt már korábban herpeszem. A beszedése után vagy 2 évig egyáltalán nem is volt vele gondom)
Van egy nagyon jó gyógynövényes krém is: [link]
Eredetileg gyógynövényes arckrémnek vettem, páromnak viszont pont kapóra jött a kiburjánzani akaró rusnya ajakherpesz ellen: 2-3 kenés, és a duzzanat gyönyörűen visszahúzódott! Most elfogyott, úgyhogy újra fogom venni!
A kérdésedre válaszolva: orvosfüggő, de ha konkrétan kéred, valószínűleg kiírja. Azért próbáltam valamilyen alternatív megoldást ajánlani Neked a tapasztalataimat leírva, hátha sikerülne - ha nem is véglegesen - de jó hosszú időre megszabadulnod ezektől a sunyi undok hólyagocskáktól!
Mennyi lizint veszel be?
Amikor érzed,hogy ki akar jönni, 4x2 kapszulát is bevehetsz,és akár fél évig is szedni kell napi 2 kapszulát. Amikor az immunrendszered egy picit is legyengül,a herpesz azonnal támad.
Lehet hogy nem ártana B vitamin komplexet is szedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!