Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a kiütés? (képpel)

Mi lehet ez a kiütés? (képpel)

Figyelt kérdés

kb egy hete kezdődött a kezemen azóta már az alakromon megjelent nem igazán fáj sem pedig viszket enyhén néhakell aggódnom?

[link]

2016. szept. 5. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet érdemes lenne elmenni bőrgyógyászhoz, vagy ha oda nem is, háziorvoshoz, hogy ránézzen. Lehet csak allergia... Arra a Loratadin nekem bevállt, ilyen allergiás kiütésre, bár nekem más volt eléggé.

Ha nem múlik jobb megmutatni szerintem!

2016. szept. 5. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nekem ilyen nemcsak a kézfejen, de az alkaromon is szokott lenni, ráadásul viszket, aztán pár hét után elmúlik. Én sem tudom mi ez, mert kevéssé valószínű, hogy csípés (bár nem kizárt), de nem is olyan vészes, hogy gyógyszert kellene rá szedni. Ráadásul mindig csak nyáron szokott ilyen lenni.
2016. szept. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!