Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Már 5 napja hogy hasfájásom es hasmenesem van. A hasfajas csak gorcs valamikor enyhen akkor meg se erzem de van amikor nagyon faj. Melegito parnat raktam ra, nem igazan hatott. Hasmenes mar nagyon zavar. Rizst ettem ami megfogja a szekletet, de semmi. Kamilla teat ittam szinten nem hatott. Mar nem tudom mit csinaljak. Kaja utan allandoan ram jon a foshatnek😂 es egyszeruen nem mulik el. Orvoshoz nem akarok menni mivel szerintem nem fog mondani semmit.2016. szept. 2. 21:05
1/4 anonim 

válasza:

Pedig orvoshoz kellene menni, ha nem mulik el a hasmenes az onmagaban komoly gondokat okozhat. (kiszaradas, hianybetegsegek, stb)
2/4 anonim 

válasza:

Kamilla tea meghajt, fekete teát igyál, vagy zöld teát és menj el orvoshoz ha már 5 napja tart, mert lehet vírusos dolog, de más is, pl vakbélgyulladás is járhat hasgörccsel és hasmenéssel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat, de nem hinnem hogy vakbel gyulladas mivel anyukamnak es batyamnak is ilyen tunetei vannak. Meg most sem mult el.
2016. szept. 4. 02:35
4/4 anonim 

válasza:

Akkor holnap menj el orvoshoz, addig szigorú diéta és sok folyadék, sópótlás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!