Most derült ki, hogy a párom megcsalt nemrég és azóta történt anális aktus is. Lehetséges, hogy a végbélnél kialakuljon tripper? 2-3 napja székelési problémáim vannak és a székletem is kicsit mintha nyákos lenne. Lehetséges, hogy ez tripper?
u.i.: Kérem csak értelmes választ írjatok, mert nem érzem, hogy vicces lenne a helyzetem. Köszönöm.
Első válaszoló. Mint mondtam a párom megcsalt. Soha nem jutott volna eszembe, hogy 3 év kapcsolat után félremenne. Eléggé taccson vagyok az egészségügyi gondokon kívül is.
2016. szept. 2. 17:10
3/9 anonim válasza:
Bizony sajnos lehet tripperes az ánusz is. A gonorrhoea baktérium bármilyen nyálkahártyán jól elvan, a végbél pedig igencsak nyálkahártyás szövet. Milyen jellegűek a székelési panaszaid? És miért éppen tripperre gyanakszol? A székletednek a nyákosságon kívül "túrós" textúrája is van?
2016. szept. 2. 17:31
4/9 anonim válasza:
Amúgy pedig tippelgetés helyett szűrésre kéne menni, anális kenetet is ugyanúgy leveszik. Ne várd ki, míg a kelleténél mégjobban elterjed a fertőzés, pláne ha a fenekedben van, ugyanis azt kénytelen az ember minden nap használni.
2016. szept. 2. 17:33
5/9 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem, de nem hajlandók október előtt fogadni még úgy sem, hogy mondtam, hogy mi lehet a bajom. Azért a triperre gondoltam, mert a most már exemet is azzal kezelte ma az orvos. Neki nem kellett természetesen időpont, mert a bőrgyógyász rokona és egyből megvizsgálták. Csak velem szórakoznak.
2016. szept. 2. 17:44
6/9 anonim válasza:
Analhoz akkor is kell gumi mindig, ha 5 perce vagy ha 5 eve vagy vele....
2016. szept. 3. 07:41
7/9 anonim válasza:
sajnos a N. gonorrheae baci megfertőzi a végbelet is, ha alkalma nyílik rá.
Csak análoztatok? Vaginálisan nincsen bajod? Bár az ánusz nyálkahártya sérülékenyebb STD szempontjából, mert eredetileg csak kijáratnak szánták...
2016. szept. 3. 15:26
8/9 anonim válasza:
A 'gonorrhoea' okozhat ilyen tüneteket.
Én más miatt is aggódnék a helyedben. Olyan fertőzések miatt is, amik nem okoznak jelenleg tüneteket, de végzetesek is lehetnek, nem megfelelő immunrendszer esetén. ( HR HPV, AIDS)
2016. szept. 4. 18:01
9/9 anonim válasza:
még a torok nyálkahártyáján is megülepszik ugyh. nem csak a seggem miatt aggodnék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!