Hogyan tovább? Szemölcseltávolítás utáni fekete pöttyök
Figyelt kérdés
Ahogy több helyen olvastam, citromos-ecetes borogatást tettem a szemölcsre (az ujjamon van), ami két nap után a szemölcs tetejét el is távolította. Most maradt egy rakás fekete pötty (gyökér? vérerek?). Ezekre már nem hat a citrom-ecet. Valakinek van ebben tapasztalata? Hogyan tovább? Mivel kezeljem? Vagy reménytelen? Köszönöm a válaszokat!2016. szept. 1. 07:35
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt a labujjamon szemolcs ami eleve tiszta fekete volt. Volt otthon egy szemolcseltavolito amit ra kellett kenni a szenolcsre es mas napra a fekete kiemelkedett a bőrből es korulotte feher volt a bőr. Azutan ki kapartuk a feketet es ugyan ezt csinaltuk ameddig a fekete el nem tunt onnan. Ehhez tobb nap kell. Minden lefekves elott kend be.
2/4 anonim válasza:
Jah es kis olloval kapartuk ki.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2016. szept. 2. 21:31
4/4 anonim válasza:
Fitotree.
Már kifejtettem a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban egy másik kérdezőnek.
Ez egy csodaszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!