Eléggé kellemetlen ágyéki piros karikák? Ötlet?
Körülbelül 2 hete jelent meg egy akkor még 20 forintos nagyságú piros karika a bal combom belső felén.
Eleinte még a bőr is kiszáradt a karika belső részén.Aztán a bőröm tapintása ismét normális lett,csak a karika maradt meg.Nagyon minimálisan kidomborodik a karika íve,és jól láthatóan piros.
Mostanra egy sokkal nagyobb,körülbelül 10 cm-es második karika is megjelent a szeméremdombomon,illetve a jobb combomon két kisebb karika.
Sokat túráztam,gondoltam Lyme kóros kullancs csípés.
De nincsen piros pont a karikák legközepén.Plusz azt hiszem oltva s vagyok.
Annyi problémám van hogy viszket,és esztétikailag nem szép.
Nemi betegség is kizárva,mert szűz vagyok.
Higiéniára odafigyelek.
És ha már kérdezek akkor azt is kérdezném hogy hova tudok Budapesten bőrgyógyászhoz menni?Nincsen orvosom,kártyámon szereplő lakcímemen pedig már 4 éve nem tartózkodom.
(fotót nem mellékelek az intimitás miatt)
Tehát ha mondjuk az Irgalmas rendi kórházba megyek,és a recepción mondom hogy milyen panaszom van,akkor adnak egy időpontot és simán TAJ kártyával fogadni fognak?
Kezdek aggódni mert egyre pirosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!