Lehetséges, hogy a kullancs pici maradjon? Félek!
Figyelt kérdés
A combtőnél kb 1 hete észrevettem két pici fekete pontot. Kullancsokra gyanakodtam ám a mérete nem változik semmit. Viszont érzek valamit a bőröm alatt. Nagyon félek, hogy mi lehet az??2016. aug. 15. 16:21
1/4 anonim válasza:
Nem, a kullancs megnő, és látszanak hátul a kis lábacskái ahogy kiáll a bőrödből. A potroha többszörösére nő.
2/4 anonim válasza:
Ha a bőröd alatt van ès èrzed is hogy tènyleg mozog vagy bármi mást csinál akkor csepents a problèmás rèszre(ecetet,sóoldatot,graphefruit cseppet) mert ezeknek olyan irritáló illóanyagaik illetve "ízük" van ami minden ilyen kis elősködőt kikèszít ès távozásra kèzteti őket mer nem tudnak továbbra is ott maradni
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Az ötletet is megfogadom.
2016. aug. 16. 07:55
4/4 A kérdező kommentje:
Tettem rá ecetet,nem történt semmi. Még mindig nem tudom, hogy mi lehet, mert élősködőkre nem gondolok, mivel nem mozog stb. Foggalmam nincs mi ez, de nagyon félek. Más ötlet esetleg? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, segítséget.
2016. aug. 16. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!