Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sos, mennyi esélye van nagyimnak?

Sos, mennyi esélye van nagyimnak?

Figyelt kérdés

3 napja rosszul lett, hányt ment a hasa, legyengült elvitte a mentő, ott kiderult viz van a sziven, tudején. Vizhajto 3 napja nem segit semmit.

83 eves..

2016. aug. 5. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a vízhajtó nem segít, akkor majd leszívják a vizet.
2016. aug. 5. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy a víz hogy fog kimenni, mert azt a nyirok rendszer is el tudja majd szállítani, illetve le tudják szívni.

A kérdés, hogy mitől van ott a víz?

Pl.: Daganat, máj...

Na ez a probléma.

2016. aug. 5. 15:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagy fokú szívelégtelenség.. nem működik jól a szive. Az igazság az, hogy én családi balhe miatt 1 éve eljöttem otthonról, nem is nagyon tartottam a kapcsolatot (lényegtelen),de 1 éve még nagyon is jól nézett ki, most pedig nagyon idősnek tűnt, teljesen még az arca is más volt, nem az az üde arc. Lehet, csak az elmúlt napok miatt, de én nem tudom elhinni, hogy anyám nem látta, hogy valami gond van. De mindegy, ezt hiába is gondolom át, nem tudok rájönni a miértre, mert én azt sem tudom ép ésszel felfogni, hogy az alkohol/cigi fontosabb legyen, mint hogy eszembe legyen, hogy vizet kéne bevinni a saját anyámnak. Vagy gyümölcsöt..

Egyébként betették az infektológiára (fertőző osztály), pedig már kiderült, hogy nem fertőző.. és ott van a semmi közepén egy kórteremben, legyengült immunrendszerrel, a fertőző betegektől egy köpésre. Ráadásul leesett az ágyról tegnap (mozgáskorlátozott, járókeretet használ évek óta, és nem volt rács az ágyon..), és szegény tiszta kék-zöld folt.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az orvosok nem akarnak vele nagyon foglalkozni.. vagy nem tudom. Furcsa minden. Nem azt mondom, hogy egy ártatlan szent, de azért még is csak egy idős néni, akivel illene megfelelően bánni, főleg mivel a kórházban nem ismerik a család történetét.. :(

Nagyon sajnálom, szeretném hinni, hogy felépül, mert valahogy nem tudom róla a legrosszabbat elképzelni.

2016. aug. 5. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos ha ennyire tudod, akkor ott kell állni mellette otthon is ès a kórházban is ès ápolni gondozni ès nem messziről megmagyarázni.
2016. aug. 5. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem kéne dolgoznom, akkor elhiheted, hogy többet lennék vele a kórházban. Otthon pedig 12évig laktam, így én is kivettem a részem a gondozásból. Pont. A
2016. aug. 6. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!