Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi ez a fülemnél? és miért fáj?

Mi ez a fülemnél? és miért fáj?

Figyelt kérdés

a fülem mögött a van egy porcocska alul (csak tippelem h porcocska) és mostanában ha hozzáérek fáj! nem kicsit! nagyon nagyon! mi lehet ez? eddig még sosem volt ilyen:S a másik fülemnél is van ilyen de az nem fáj:S ugye nem halok meg? nem kell műteni? ugye nem? :'(

üdv.: egy fiatal lány

2010. ápr. 17. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy fogsz belehalni.Csak valami gyulladás lehet,vagy kicsit elmozdult a porc.De orvoshoz menj el,hogy ezek a tünetek megszűnjenek.
2010. ápr. 17. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:
de félek mert ha hozzáérek akkor minden bajom lesz 1-2mp-ig nagyon rosszérzés:S amúgy nem mindig fáj csak néha:S
2010. ápr. 17. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer biztosan meg fogsz halni, de az is biztos, hogy nem ettől. Nekem is volt ilyen, magától elmúlt.
2010. ápr. 17. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell félni.A fül amúgy is érzékeny.Nem tudom volt-e már középfül gyulladásod,de az eszméletlenül fáj.Menj orvoshoz tényleg,azt a pár perces fájdalmat megéri kibírni,hogy utána megszűnjön végleg.
2010. ápr. 17. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Középfülgyulladás okozhat ilyet.

Vagy hajráfot viseltél fémet,vagy műanyagot ami elnyomta azt a porcot,az nagyon tud fájni.

2010. ápr. 17. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
már megvan a baj! amikor húztam le magamról a ruhát felszakadt a bőröm! köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 18. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!