Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Uszoda után gyulladás?

Uszoda után gyulladás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hétfőn uszodában voltam, és azóta van egy kis baj a fülemmel. Először csak kellemetlen volt kicsit, de ma arra ébredtem, hogy fáj. Azt hittem, hogy csak megrekedt benne valami kis víz, de az nem maradt volna benn ennyi ideig. Szerinte valami fertőzést szedhettem össze, utána is néztem: találtam cikket hallójárat-gyulladásról, meg mindenféle más dologról. Első kérdésem: melyik lehet nekem? Második: ugye nem sürgős vele elmenni orvoshoz? Legkorábban hétfőn tudok. Meddig tart, amíg meggyógyul? A hallójárat-gyulladásról azt olvastam, hogy pokolian fáj - igazából nekem inkább viszket, de az nagyon. Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 16. 19:32
 1/2 anonim válasza:
Tényleg nagyon tud fájni.Otosporin fülcsepp segithet de feltétlenül orvohoz kell mened.
2010. ápr. 16. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Simán lehet benne víz, ha megakad a fülzsírban. Nem kell rögtön rosszabbra gondolni. Ilyenkor kimossák, és jó lesz, nekem többször csinálták. Az más kérdés, hogy volt mögötte egy fertőzés, amitől folyton felgyűlt. Menj orvoshoz, de ha nem okoz elviselhetetlen fájdalmat, nyugodtan kivárhatod a hétfőt.
2010. ápr. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!