Lymphománál rossz a kvalitatív térkép? És lehet fájdalmas a lymphomás nyirokcsomó?
Sziasztok!
Már több kérdést is feltettem lymphoma ügyben.Először a lágyékomban jelentek meg,fájtak,(gyógyszer hatására kisebb lett)majd a hónaljamban és azok viszont nem,sőt a lágyékiak fájdalma is elmúlt.
A hematológus adott kvalitatív vérképre laborkérő papírt,amiben semmi eltérés nincs.Ezek szerint nincs semmilyen fertőzésem,viszont a lymphoma még így is nagy valószínűséggel fent áll?:S
A másik probléma:tegnap a lágyéki csomók megnagyobbodtak és nagyon fájtak.Van egy pattanás a fenekemen(elnézést:S),és az is nagyon fáj.Lehet attól vagy pedig fájdalmas is lehet a lymphomás csomó?
Lázam nincs,nem fogytam,éjszaka nem izzadok.
Jövőhéten mennem kell mellkas röntgenre és hasi ultrahangra.
Köszönöm a válaszokat!
A lymphomák jó része csak késői stádiumban jár vérkép eltérésekkel. A nyirokcsomó biopszia mutatja ki biztosan.
De a leírtak alapján nem valószínű, hogy lymphomád van, szóval, ne aggódj.
Szia!
Köszönöm a kérdést,nekem semmi bajom!:)(le is kopogom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!