Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lymphománál rossz a kvalitatív...

Lymphománál rossz a kvalitatív térkép? És lehet fájdalmas a lymphomás nyirokcsomó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már több kérdést is feltettem lymphoma ügyben.Először a lágyékomban jelentek meg,fájtak,(gyógyszer hatására kisebb lett)majd a hónaljamban és azok viszont nem,sőt a lágyékiak fájdalma is elmúlt.

A hematológus adott kvalitatív vérképre laborkérő papírt,amiben semmi eltérés nincs.Ezek szerint nincs semmilyen fertőzésem,viszont a lymphoma még így is nagy valószínűséggel fent áll?:S

A másik probléma:tegnap a lágyéki csomók megnagyobbodtak és nagyon fájtak.Van egy pattanás a fenekemen(elnézést:S),és az is nagyon fáj.Lehet attól vagy pedig fájdalmas is lehet a lymphomás csomó?

Lázam nincs,nem fogytam,éjszaka nem izzadok.

Jövőhéten mennem kell mellkas röntgenre és hasi ultrahangra.

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 15. 08:16
 1/9 A kérdező kommentje:
elnézést térkép=vérkép,elírtam
2010. ápr. 15. 08:18
 2/9 anonim ***** válasza:

A lymphomák jó része csak késői stádiumban jár vérkép eltérésekkel. A nyirokcsomó biopszia mutatja ki biztosan.

De a leírtak alapján nem valószínű, hogy lymphomád van, szóval, ne aggódj.

2010. ápr. 15. 13:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kicsit megnyugodtam.Csak most meg a lágyéktájiak bedagadtak,és tegnap meg még ma reggel is fájtak érintésre.
2010. ápr. 15. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem neked írtam több hónapja, hogy nyirokcsomónál ha fáj, az nem nagy baj, mert az általában gyulladásra utal (valahonnan odaterjed), míg a lymphomák nem szoktak fájni.
2010. ápr. 16. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Én limfómás vagyok, és egy nyirokcsomóm nem volt megnagyobbodva, pedig a legrosszabb stádiumban kaptak el.
2010. júl. 18. 23:09
 6/9 anonim válasza:
bodzacsiga te högy jöttél rá erre az egészre? milyen vizsgálat mutatta ki és milyen panasszal mentél orvoshoz? sajnos nekem már 2 hete megvannak nyagyobbodva a nyirokcsomóim a nyakamban és a lágyéki részen is.Nem mondanám hogy izzadok lázam sincs viszont izületi fájdalmaim vannak valamint nagyon hullik a hajam.Ha tapasztalt bármi hasonlót legyen szives segítsen mert nagyon félek : (
2010. júl. 19. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
szétdurrant a lépem, 40 fokos lázam volt, sebekkel volt tele a szám, nyirokcsomóm egy se volt megnagyobodva, nekem a májamba ment. börbevérzéseim voltak, meg gyengeségem.
2010. júl. 21. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta?
2010. szept. 28. 12:17
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a kérdést,nekem semmi bajom!:)(le is kopogom)

2010. okt. 1. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!