Mi lehet ez? Hónapok óta tart.
Üdv!
Hónapok óta néha rámjön a viszketés a hátsó fertájam bejáratánál, hol nagyon, hol csak éppenhogy érzem. Van, hogy arra ébredek, vakarom, aztán azt látom és érzem, hogy kicsit véres lesz kívül a bőr, gondolom mert sebesre vakartam :(
Ha valaki tudna hasznos válaszokat adni, azt megköszönném, elég kellemetlen érzés és dolog ez..
A másik meg az ágyékhajlatomnál van. Olyan, mintha kiszáradna a bőr, aztán egyszercsak elkezd viszketni. Borotváltam párszor az intim szőrzetet, lehet akkor kaptam el valamit? Mert olvastam róla, hogy ilyenkor könnyen megeshet. Bár ez is tart már pár hónapja, el kellett volna már múlnia. Próbáltam már a körömvirágkrémet, Betadine-t, hidratálót, hintőport, volt, hogy hozzá sem értem, csak mostam, de semmi...
A a kórházba bekerülni kb. 3 hónap...
Segítség és köszönöm!
Canestennel próbáltad már?
Nyári időben nálam is előfordul hasonló dolog, de eddig mindig úrrá tudtam lenni felette ezzel a krémmel.
Bakterialis vagy gombasfertozes lehet. Egyet tudok ajanlani , amit ismerek es hazi megoldas. Olvass utana: Teafa olaj.
Ha bele csopogtetsz a furdovizedbe talan segit. Nem veszithetsz semmit. Nem is olyan draga. sok mindenre jo. Tenyleg olvass utana a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!