A nyirokcsomó mitől fájhat a nyakamon? Vagy esetleg ha nem nyirokcsomó, akkor még mi fájhat ott?
Figyelt kérdés
A fogam tuti nem fáj meg a torkom se :S Mi van még ott?2010. ápr. 11. 20:02
1/1 anonim válasza:
Nekem a bölcsességfogam durrant be anno, akkora lett a nyirokcsomóm, mint egy kisebb mandarin, pedig a fogam nem fájt. Ajánlom látogasd meg a háziorvosod, aki majd elküld valszeg fül-orr gégészetre illetve általános kivizsgálásra (vér- és vizeletminta) de a fogorvosodat is kérd meg szerintem, hogy kérjen panorámaröntgent.
Nem ijesztegetni akarlak, de pl. akár mononukleózis is lehet, annak is van ilyesmi tünete (engem is evvel rémisztgettek, aztán kiderült, hogy bölcsesséfog). zóval holnap az orvos legyen az első dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!