HPV 16 lekuzdese?
Figyelt kérdés
16 vagyok es fel eve mutattak ki nalam a hpv16os virust. Vilag eletemben makk egeszseges voltam, sosem szedtem antibiotikumot (gyerekkoromban sem) es a sport mai napig az eletem szerves resze. Vitaminokat mindig is szedtem es dohanyzas sem all fenn, ugyhogy mondhatni egesz jozan eletmodot folytatok. 2 hete ujboli vizsgalaton voltames az eredmeny ma jott meg, miszerint a helyzet valtozatlan. Az orvosom a fent leirtakat ajanlotta a lekuzdes erdekeben , de fel kellett vilagositanom hogy miota az eszemet tudom ilyen az eletmodom. Van itt barki is akinel elmult a 16os?2016. jún. 5. 22:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!