Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fel vagyok fázva, ki is...

Fel vagyok fázva, ki is csípte mindenhol a pisi és még meg is jött a mensim. Így csak még rosszabb. mi teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
higiénia, orvos, vitaminok talán, pihenj, légy meleg helyen, fájdlaomra gyógyszer
2016. jún. 1. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Háziorvosod tud felírni olyan gyógyszert, ami megszünteti a húgyúti fertőzést, általában a gyógyszer bevétele után 2 nappal már egész jó a helyzet. Tampont most ne használj, mert a vizeletben lévő baktériumok bejutnak a hüvelybe.
2016. jún. 1. 22:20
 3/8 anonim válasza:

Tőzegáfonya kapszula a lehető legnagyobb kiszerelésben. Bármelyik patikában kapható. Sokat segít főleg ha kezdetleges, ha nem akkor háziorvos ír antibiotikumot.

Ajánlott az intim zuhany használata és nem csak akkor ha fel vagy fázva amúgy is heti egyszer kellene használni és meg lehet előzni vele a felfázást.

2016. jún. 4. 08:43
 4/8 anonim válasza:
Irány a háziorvos, ő ír fel rá antibiotikumot. Sajnos ha nincs megfelelően kikezelve, vissza fog térni. Tőzegáfonya és társai jók, de inkább megelőzésre.
2016. jún. 5. 19:29
 5/8 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz minél hamarabb, hogy felírjon gyógyszert, nekem anélkül soha nem múlt el, csak egyre rosszabb lett. Ahogy írták, a tőzegáfonya nagyon jó megelőzésre, de ezen a kellemetlen érzésen nem segít, gyógyítani nem fogja, ha ilyen már a helyzet.
2016. jún. 6. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez már érfelvágás vagy magas objektumokról való leugrálás kategória, ne szenvedj tovább..
2016. jún. 7. 03:40
 7/8 anonim válasza:

Sajnos sokáig én is rendszeresen küzdöttem "felfázással" ami egyébként húgyúti fertőzés (semmi köze ahhoz hogy pl.hideg kőre ülsz vagy mezítláb mászkálsz stb...általában ezekre mint lehetséges kiváltó okokra gondol a laikus ember)

A gyógyszerek az én esetemben semmit nem értek,hidd el évekig próbálkoztam mindenféle gyógynövénnyel,tablettával és csodák csodájára a nagy mennyiségű folyadék(tea vagy sima szénsavmentes víz) HASZNÁLT,tökéletesen bevált!

Igyál meg kb.fél óra alatt 1-1,5 liter folyadékot és érezni fogod azonnal a javulast úgy 1 óra elteltével!

Ezt megismételheted 1 napon belül többször is!a húgyútakat átmosod ezzel a módszerrel!

Jobbulást és kitartást!

2016. jún. 7. 06:51
 8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy már elmentél orvoshoz, azért leírom nekem a medveszőlő levél tea vált be, gyógyszertárban tudod beszerezni, leforrázod és jó sokat kell inni belőle.Mindig segít antibiotikum helyett is.
2016. jún. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!