Mit kell az alatt érteni, hogy kifordul a szemölcs? Hogy néz ez ki? Kifejtés a kérdés alatt!
Sziasztok!
Sajnos, 8 év után ez a rohadt undormány újra megjelent a talpamon. Annak idején ezüst-nitrát oldattal párszor bekentem és nyom nélkül eltűnt.
Most csak a bőrkitüremkedést láttam és egy fekete pontot.
Tegnap este bekentem ezüst-nitráttal, és mára még jobban felpúposodott és egy halom fekete pont lett a még tegnap teljesen bőrszínű kinövés helyén.
A kérdésem, hogy ki milyen gyakran kezelte és hogy néz ki ez, amikor "kifordul"? El nem tudom képzeni....
Nem fogom kivágatni, az tuti, anno tizenéves korom elején kaptam el, 3 évig kenegettem Verrumallal, semmit nem használt, aztán kaptam ezüst nitrátot 15 éves koromban, ami 3 hét alatt eltüntette az egészet! Majd kb. 21 éves koromban újra előjött, akkor pár kenegetés elég volt neki.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!