Miért nem hiszi el senki, hogy hiv fertőzött lettem?
Én már ott tartok, hogy bármilyen tünet megjelenik rajtam összekötöm a hiv-vel. Sajnos a legtöbb tünetem jellemző a betegség késői szakaszára.
Egyébként a lány partnereiről annyit, hogy rengeteg faszija volt, de ami a legjobban aggaszt, hogy 5 évvel ezelőtt kint volt a családjával Angliában. Tudom, hogy ott megismerkedett egy középkorú fickóval, akivel gyanítom le is feküdt. Márpedig Angliában rengeteg a hiv fertőzött. Szóval minden ellenem szól, csak a tesztek nem.
Ne gondolj rá.
Elmondom neked,most csak bemagyarázod magadnak,és hoppá tényleg hives köcsög beteg leszel. Ne törődj vele! Nem gondolsz rá,1 hétig full lazítás,játsz,filmmezz,kapcsolódj ki.
Én ezt tapasztalatból mondom,mert én is beparáztattam magam,de már ha eszembe jut nevetek,apropó nevetés,eszedbe jut a HIV? Ne gondolj rá,nevess 1-et!
További szép estét,és nyugi tesó!
Üdvözlettel : Zoli
Azt gondolod, hogy a betegség végső stádiumában vagy? Mennyi a súlyod? A CD4+ T lymphocitaszámod mennyi?
Ha alacsony, menj el a Referencialaborba és kérj egy nukleinsav analízist! A szűrés ingyenes, de ennek jócskán megkérik az árát, mert ez a vírusnak az örökítőanyagát mutatja ki. Ha az is negatív, akkor nem vagy HIV-fertőzött, akkor viszont járj utána, mi a bajod.
Hála az időszakos hasmenéseknek a súlyom 59 kg. 64-ről indultam, alapból nem vagyok egy testes típus.
A CD4 sejtszámom nem tudom mennyi, mert nem végeztettem még ilyen vizsgálatot soha. Múltkor telefonáltam be egy laborba, ahol ezt a vizsgálatot végzik térítés ellenében, de hát eléggé drága. 12 000 Ft és akkor még ehhez hozzájön hogy fel is kell utazni Pestre.
Erről a nukleinsav analízisről viszont még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!