Agydaganattal hová kell fordulni?
Figyelt kérdés
Ma reggel voltam vérvételen, nemrégen kaptam meg az eredményeket és elég rosszak. A koleszterinszintem 2,8mmol/l, a normális 3,90-5,2, a HDL és LDL koleszterin szintén alacsony, valamilyen neutrális sejtek is alacsonyak és a GOT 68 lett 39 helyett. Utána olvastam neten és mindenhol azt írják hogy ha alacsony lett a koleszterin szint akkor vagy májrák vagy daganatos sejtek jelentek meg valahol. És mivel elég sokszor fáj a fejem ezért szerintem az lehet hogy a daganat már akkora méretű hogy nyomja a koponyámat. A koponyaűri nyomás nő. Ezzel hova kell mennem, mert háziorvost felesleges megkérdeznem ha ugyanezt elmondaná. Neurológia? Vagy hova? 21/f2016. ápr. 27. 17:59
1/8 anonim válasza:
Biztos sportolsz, és attól ilyen alacsony. Menj persze kivizsgálásra, de az én lányomnak is alacsony volt, mert sportol, és nem volt beteg. Nálad mondjuk magasak a májfunkciós értékek, ezt nem tudom mitől lehet?
2/8 anonim válasza:
ilyen szintű hypohondrával a pszichiátrián foglalkoznak.
3/8 anonim válasza:
A háziorvoshoz kell fordulni, mert egyrészt egyáltalán nem biztos a dianózisod (mivel nem orvos vagy, és a neten rengeteg téves dolog kering), másrészt ö tud átutalni megfelelö vizsgalatokra.
Mellesleg ha agydaganatod lenne, akkor sokkal több egyéb gondod is lenne, nemcsak - szerinted - rossz laboreredmények.
4/8 anonim válasza:
Gratulálok! Egy újabb hipochonder, méghozzá öndiagnózis alapján. A daganatos megetegedések az onkológiára tartoznak, de gondolom, oda beutaló kell.
5/8 anonim válasza:
A házi orvost kellene megkérdezni, hová érdemes fordulni. Beutalót ő fog adni.
6/8 anonim válasza:
Beutaló nélkül nem fogadnak, úgyhogy háziorvos.
2-nek igaza van. Pszichiátriát is keresd fel minél előbb.
Jobbulást.
7/8 anonim válasza:
Egyél zsíros kenyeret szalonnával.Attól megnő a koleszterined és elmúlik az "agydaganatod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!