Candida betegséget mi gyógyít meg? Mennyi ideig tart a gyógyulás?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 21:41
1/7 anonim 

válasza:

Orvosnál voltál ott tudnak ajánlani lehetőségeket.
Egyik barátnőm csinált candida diétát, hát szenvedett rendesen, a legszigorúbbat csinálta, de azt mondta megérte.
2/7 A kérdező kommentje:
igen, harmadik hónapja tartom a diétát, ahogy megállapitották, azután két hétre kezdtem, mivel egy orvos sem mondta, mit kell tennem. Csak az antibiotikumokat nyomták volna.
2016. ápr. 21. 21:57
3/7 A kérdező kommentje:
elfejtettem kiirni, hogy a bélrendszerben van a candida fertözés....
2016. ápr. 21. 22:13
4/7 anonim 

válasza:

Az antibiotikum pedig csak elősegíti a candida szaporulatát, arra probiotikum kell. Neked olyan fél évig be kell tartanod a candida-diétát, ami lényegében a cukor és bizonyos szénhidrátok szigorú megvonása. Erről érdeklődj a neten, vagy valakinél, aki ért is hozzá.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólást.... probiotikumot folyamatosan szedek, sajnos nemtalálok hozzáértöt, aki segitene, az orvos csak annyit mondott, hogy cukormentes diéta, pedig ez sokkal bonyolultabb. És nekem a candidához társul még staphylococcus aerus a börön. Sajnos ez sem múlik. Csak a neten tudok keresgélni. Szivesen kapcsolatba lépnék egy hasonló helyzetben lévövel. Köszönöm
2016. ápr. 22. 22:25
6/7 anonim 

válasza:

sóskenyér+tiszta víz
A sótlan ételekben szaporodik a candida.
Nem hiszem el, hogy magyarországon az orvosok candida diétával trollkodnak, és még nem jutott el mindenkihez az infó.
Nézd meg Tejfalussy András cikkeit a témával kapcsolatban.
7/7 anonim válasza:
Semmi nem gyógyítja meg:D
Eszedbe se jusson diéta, gyógyszerek nem használnak rá, max ideig-óráig, de nekem egy sem vált be:D válts életmódot
Egészséges életmóddal nem lesz semmi bajod miatta:D
Candidás 16/L:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!