Nem szoktatok aggódni azon, hogy nemi betegek vagytok?
Figyelt kérdés
Hol lehet ezt kivizsgàltatni? Akinek ilyen baja volt,hogy jöttek rá? Komolyabb betegségekre gondolok.2016. ápr. 12. 11:30
1/3 anonim válasza:
Nem. Ugyan mitől lennék? Csak úgy elkapni nem lehet ilyesmit...
2/3 anonim válasza:
Ha vannak tünetek, nyilván el kell menni dokihoz, de vannak szűrővizsgálatok is amiket meglehet csináltatni, ha kiakarsz zárni eggyes nemi betegséget.
3/3 Sunshinedoll válasza:
Én elég hipochonder vagyok, úgyhogy volt már, hogy aggódtam emiatt, pedig mindig oda szoktam figyelni. Egyébként meg minden új partner előtt el kell menni a nemi beteg gondozóba, ahol megvizsgálnak, ha sok partnered van, akkor meg érdemes 6-hetente menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!