Másfél éve 1,5-2centis csomok vannak a nyakamban. Mozgathato nyomasra erzekeny. De nagyon tudom mozgatni ide oda fel le. A pulzusomnal vannak kb. Mi lehet ez?
ha daganat lenne, azért ennyi idő alatt változott volna a mérete, máshol is megjelentek volna, illetve az általában nem elmozdítható.
valamilyen gyulladás következményeként is megnagyobbodhattak, aztán úgy maradtak a nyirokcsomók. vagy lipoma.
Van olyan limfóma ami sokáig nagyon sokáig tünetmentes.
(limfómás voltam, és ilyesmikről is tanultam az egyetemen)
Úgy tudom, ha 2 héten belül nem múlnak a nyirokcsomók, akkor érdemes utána nézni.
De ha néha összemegy akkor valószínűleg nem rosszindulatú, mert azok csak nőnek.
Szia
Nekem is limfómám volt..
Nem igaz az az állítás hha daganat lenne,akk rég valtozott volna, sok fajta limfóma van..az enyém is békés..2 évre rá mentem el orvoshoz vele,kéress a haziorvostól egy beutalót nyakiultrahangra és ott kiderül..és küpdenek majd tovább.Vesznek szövettant hha szükséges stb..
Sima vérvétel semmit nem mutat ki sajnos.
Remélem semmo komoly.
Ha bármi kérdésed van írj.
Lemaradt,nekem is néha nagyobb volt,néha kisebb..
Illetve még annyi hha valóbam 1cm-nél nagyobbak mindenképpen vesznek szövettant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!