Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Másfél éve 1,5-2centis csomok...

Másfél éve 1,5-2centis csomok vannak a nyakamban. Mozgathato nyomasra erzekeny. De nagyon tudom mozgatni ide oda fel le. A pulzusomnal vannak kb. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon felek hogy daganatos elvaltozas.Valaki aki hallot vagy elt mar meg hasonlot? Azota amugy mindig merem valtozik-e a merete.Neha jobban erezni neha vissza van huzzodva.

2016. márc. 31. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ha daganat lenne, azért ennyi idő alatt változott volna a mérete, máshol is megjelentek volna, illetve az általában nem elmozdítható.

valamilyen gyulladás következményeként is megnagyobbodhattak, aztán úgy maradtak a nyirokcsomók. vagy lipoma.

2016. márc. 31. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Van olyan limfóma ami sokáig nagyon sokáig tünetmentes.

(limfómás voltam, és ilyesmikről is tanultam az egyetemen)

2016. ápr. 8. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, ha 2 héten belül nem múlnak a nyirokcsomók, akkor érdemes utána nézni.

De ha néha összemegy akkor valószínűleg nem rosszindulatú, mert azok csak nőnek.

2016. ápr. 8. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Iskolai vérvételnél nem biztos, hogy pl. az LDH-t, süllyedést ilyesmike megnézik, csak sima vérképet szoktak csinálni.
2016. ápr. 8. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is limfómám volt..

Nem igaz az az állítás hha daganat lenne,akk rég valtozott volna, sok fajta limfóma van..az enyém is békés..2 évre rá mentem el orvoshoz vele,kéress a haziorvostól egy beutalót nyakiultrahangra és ott kiderül..és küpdenek majd tovább.Vesznek szövettant hha szükséges stb..

Sima vérvétel semmit nem mutat ki sajnos.

Remélem semmo komoly.

Ha bármi kérdésed van írj.

2016. máj. 24. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Lemaradt,nekem is néha nagyobb volt,néha kisebb..

Illetve még annyi hha valóbam 1cm-nél nagyobbak mindenképpen vesznek szövettant.

2016. máj. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!