Mit tudni a dr. Lenkei féle vitaminról? Milyen konkrétabb tapasztalatok vannak a termékkel kapcsolatban?
Nekem bevált a Lenkei, sokkal energikusabb vagyok. Azért kezdtem szedni, mert nagyon aluszékony és fáradékony voltam, hát megoldotta a problémám. Azóta egyszer voltam influenzás, egy napig tartott. (Eddig majdnem egy hétig.)
Én csak az Alapot szedem, de elégedett vagyok.
Helló!
Nem vagyok elfogult egy szervezet sem csoport mellett. Mindenki nézze át könyvtárban vagy szakkönyvben az emberi test összetevőit és a vitaminok, nyomelemek értékét az emberi test számára...Én nem érzem megam tájékozatlannak ebben a témában, mert évek óta érdekelnek a betegségek okai, és az egészség. Nekem inkább a vitamin volt az ami megtartotta a fittségem és a egészségem.Teszteltem is, _amikor nem szedtem étrendkiegészítőt, akkor igencsak fáradékony és gyakran beteg is voltam- és én magamon próbáltam ki, hogy mi van ha szedem, és mi akkor ha nem szedem... Éles a különbség a két állapot közt. Mindenki döntse el neki mi a jó a tapasztalatai alapján.
Kedves előttem hsz-k!
2009-03-29 01:51. válaszolónak írom ilyesmiről írt az Egely György is. A gyártók érdeke hogy minél több bogyót együnk.
Néhányotokkal egyetértek.
Vitaminokra szükségünk van. Járvány miatt 2 db 100mg c vitamint eszek naponta. Hogy ezért, vagy több folyadéktól, vagy szeretem a diót nasizni, de rendbe kezdett jönni a székrekedésem.
Lenkei előadást megnéztem a helyi tv - be, ott hallottam. C vitamin hiánya is okozhat széklet szorulást. Azokba a információkba hiszek, miszerint hiába eszel egészségesen, kevés a vitamintartalma. Pótolni kell. És mást is calcium, magnézium stb.
De szeretnék olyant is olvasni, ahol egészséges étrend mellett leírják, 10kg / testsúlyonként, miből mennyire van szükségem. Ahhoz hogy ne legyek hamar beteg. A buszon tüsszent valaki, én a másik végén ne kapjam el.
Amit én hallottam a Lenkei szájából, általába nem Ő találta ki. Mert szinte mindig a Szentgyörgyi Albertre hivatkozik. Vagy Hipokratesre.
Gondolom az orvosi egyetemen a tankönyv egyforma az azonos szakokon belül. Ki az oktatója az már más kérdés. Vagyis ha ugyan azt tanulják a vitaminról, mi az a nagy mellette / ellene vélemény...
Ja és a gyűjtögetős életmódba nagyon sok évszázaddal ezelőtt, ha jól tudom, nem azért haltak korán az emberek mert rossz táplálékot ettek. Növényi állati eredetű minden mennyiségben megvolt...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Dr. Lenkei Gábor orvos, summa cum laude (kitűnő) eredménnyel végzett az orvosegyetemen.
A C vitamin túlzott bevitele nem létezik, nem lesz tőle sem vesekő, sem semmi más rendellenesség.
Ismerősöm, aki szedi a vitaminját, csak pozitívan nyilatkozik a hatásáról.
Én nemrég kezdtem szedni a Lenkei vitamint, később tudok nyilatkozni, mennyire hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!