Hogyan gyógyulhatnék a vírusos fertőzésből?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken nagyon fájt a fejem, ez a hétvégén se múlt el, hiába szedtem fájdalomcsillapítót. Közben vasárnap a menstruációm is megjött. Hétfőn elmentem orvoshoz, aki megállapította, hogy valami vírus. Tegnap a hasam ment, ma meg kétszer is hánytam. A fejfájásom enyhült. Az étvágyam se az igazi, azért kekszet, rizst, puffasztott búzát, almát eszem, sok vizet és teát iszom.Elég pánikolós, halálfélős vagyok, ezért néha rám jön a bőgés, hogy miért nem gyógyulók már. Bocsánat a fárasztásért, kérlek adjatok tippet hogy tudnám magam kikúrálni/ és a félelmeimet legyőzni...2016. márc. 23. 15:46
1/6 anonim válasza:
Ha hánytál ma, akkor most koplalj és ma csak sok folyadék, de apránként, holnap sós vízben főtt krumpli, ropi, almát még ne egyél, legfeljebb ha jobban vagy, akkor kompót formájában.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :)
2016. márc. 23. 16:01
3/6 anonim válasza:
Ne pánikolj,tedd amit az előző írt! Türelem, ez egy pár napig eltart. Ez egy kis betegség, sokkal nagyobb betegségeket is ki kell bírni!
4/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem pánikolni, és megnyugodni. Elég türelmetlen vagyok sajnos :/ köszönöm a válaszodat :)
2016. márc. 23. 16:20
5/6 A kérdező kommentje:
az zavar, hogy a reggelek a legszarabbak, akkor megy a hasam, hányinger/hányás utána jobb egy picit. Idegesítem saját magam, hogy nem javulok :( érdemes lenne visszamenni a dokihoz?
2016. márc. 24. 08:58
6/6 anonim válasza:
Mivel már 1 hete tart és javulsz, így érdemes lenne elmenned az orvoshoz ma, vagy holnap, mert után hosszú hétvége jön és csak ügyelet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!