Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan gyógyulhatnék a vírusos...

Hogyan gyógyulhatnék a vírusos fertőzésből?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken nagyon fájt a fejem, ez a hétvégén se múlt el, hiába szedtem fájdalomcsillapítót. Közben vasárnap a menstruációm is megjött. Hétfőn elmentem orvoshoz, aki megállapította, hogy valami vírus. Tegnap a hasam ment, ma meg kétszer is hánytam. A fejfájásom enyhült. Az étvágyam se az igazi, azért kekszet, rizst, puffasztott búzát, almát eszem, sok vizet és teát iszom.Elég pánikolós, halálfélős vagyok, ezért néha rám jön a bőgés, hogy miért nem gyógyulók már. Bocsánat a fárasztásért, kérlek adjatok tippet hogy tudnám magam kikúrálni/ és a félelmeimet legyőzni...

2016. márc. 23. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha hánytál ma, akkor most koplalj és ma csak sok folyadék, de apránként, holnap sós vízben főtt krumpli, ropi, almát még ne egyél, legfeljebb ha jobban vagy, akkor kompót formájában.
2016. márc. 23. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :)
2016. márc. 23. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj,tedd amit az előző írt! Türelem, ez egy pár napig eltart. Ez egy kis betegség, sokkal nagyobb betegségeket is ki kell bírni!
2016. márc. 23. 16:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem pánikolni, és megnyugodni. Elég türelmetlen vagyok sajnos :/ köszönöm a válaszodat :)
2016. márc. 23. 16:20
 5/6 A kérdező kommentje:
az zavar, hogy a reggelek a legszarabbak, akkor megy a hasam, hányinger/hányás utána jobb egy picit. Idegesítem saját magam, hogy nem javulok :( érdemes lenne visszamenni a dokihoz?
2016. márc. 24. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel már 1 hete tart és javulsz, így érdemes lenne elmenned az orvoshoz ma, vagy holnap, mert után hosszú hétvége jön és csak ügyelet lesz.
2016. márc. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!