Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit lehetne tenni? (Többi lent)

Mit lehetne tenni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Felírtak nekem gyógyszert,ám tüszős mandulagyulladásom van és egyszerűen nem bírom lenyelni. Valamiben fel lehet oldani,vagy mit lehetne csinálni hogy lemenjen?

napi 3x1 van felirva...egyiket már bevettem,baracklében fel oldotam...valami tippek,trükkök?

Irhattok házi praktikákat arról is,hogy hogyan mulasztottátok el!

kanalas sajnos nincs

2010. ápr. 2. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szedd be a gyógyszert, holnap reggel már kicsit könnyebben le fog menni.Ha nem, akkor megint oldd fel baracklében.De mindig kicsit könnyebben le fogod tudni nyelni.
2010. ápr. 2. 20:13
 2/7 A kérdező kommentje:

értem,köszönöm :)

nem megy úgy el amugy a hatása?

2010. ápr. 2. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Beletettem egy kis narancsdarabkába,le is ment :P
2010. ápr. 2. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy hatni fog, és ha ennyire be van gyulladva, akkor komolyan be kellene szedni, mert nem fog helyrejönni másképp.
2010. ápr. 2. 20:18
 5/7 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm :)
2010. ápr. 2. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen problémám, mert mikor tüszős mandula gyulladásom volt injekciót kaptam, de persze nem lesz abból baj ha feloldod, de miért nem teával?
2010. ápr. 3. 05:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm,bár teára még nem is gondoltam.De kis buta vagyok.Na ha máskor is ilyen problémám lesz,azzal fogom,mert az jó meleg is.

De hálistennek már kezdek jobban lenni.:)

2010. ápr. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!